TNA Slammiversary 10.06.2012

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.
Vastaa Viestiin
Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 26.05.2012 15:35

Kuva
TNA Slammiversary X
10. Kesäkuuta 2012
The College Park Center
Arlington, Texas
Tapahtuman nettisivut!


- Päätinpä nyt luoda taas TNA:n PPV:lle topicin, kun tästä jonkin verran on jo keskustelua ollut ja ensimmäinen matsikin on julkaistu netissä. 10 vuotisjuhlien kunniaksi paras löytämäni posteri näyttää ainakin vielä tuolta, mutta päivitän sitä, jos parempi julkaistaan. Historiikkia en tule antamaan, koska ei kuulu tapoihini, mutta kaunistelinpa korttia matsi kuvasydeemillä. Suosittelen myös käymään tapahtumien omalla nettisivulla, koska ne näyttävät varsin hyviltä taas välistä. Löytyy esimerkiksi TNA:n parhaimpia hetkiä. Keskustelkaa!


CARD:

Kuva
World Championship Match:
Bobby Roode (c) vs. "The Icon" Sting


Kuva
World Tag Team Championship Match:
AJ Styles & Kurt Angle vs. Kazarian & Daniels


Kuva
Single Match:
Bully Ray vs. Joseph Park


Kuva
Tag Team Match:
Devon & Garett Bischoff vs. Robbie E & Robbie T


Luultavat Matsit:
Single Match:
Samoa Joe vs. Austin Aries


- Kuvat poistuu nyt ainakin hetkeksi, kun muista ei löytyny tuommosia kivoja pikku kuvia. Jos semmoset tulee PPV-sivuille, niin ehkäpä sitten lisäilen ne.

- Kuvat takasin.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 02.06.2012 08:54

Tilanne on nyt tällainen, että TNA on poistanut sivuiltaan Joe VS Arieksen mainokset. Tämä voi olla taas yksi niistä kommunikaatio ongelmista TNA:n nettisivuporukan ja bookkaajien välille. Toisinsanoen tuo julkaisu meni varmaan liian aikaisten sivuille ja nyt odettiin hädässä pois, jossa ei ole mitään järkeä, paitsi jos eivät sitten muuta tuota ottelua. Saa nyt nähdä. Jotain siellä sekoillaan.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja enska » La 09.06.2012 13:00

Lieneeköhän sattumaa, että TNA:n 10-vuotissyntymäpäivätapahtuma otellaan kesäkuun kymmenentenä päivänä? :-k

:roll: : Bobby Roode vs. Sting ei kiinnosta yhtään. Victory Roadissa kaksikko paini varsin keskinkertaisen ja unohdettavan väännön, joten miksi odottaisin tältä Slammiversaryn matsilta ihmeitä? En kyllä ymmärrä tätä TNA:n Sting-pakotusta. Tokkopa kukaan haluaa ostaa Slammiversaryn siksi, että pääottelussa päämestaruutta tavoittelee 53-vuotias mies, joka on ollut TNA:n maailmanmestarina jo neljä kertaa. Roode–Storm tai King of the Mountain, jossa Roode olisi puolustanut mestaruuttaan Stingiä, Rob Van Damia, Jeff Hardya ja Mr. Andersonia vastaan, olisivat olleet huomattavasti mielenkiintoisempia mestaruusotteluja. On tässä sentään vähän jännitystä läsnä; saa näet pelätä, katkaiseeko iki-ihana Sting jälleen kerran jonkun nuoren painijan hyvän mestaruuskauden ennen aikojaan.

:roll: : Saman naaman saa myös Jeff Hardy vs. Mr. Anderson vs. Rob Van Dam, jossa ei ole tippaakaan tunnelatausta mukana. Kolminottelu ykköshaastajuudesta kuuluu pikemmin ilmaiseen kuin maksulliseen lähetykseen. Toivottavasti Jeffrey vie, jotta ensi Impactissa nähdään hyvä matsi Rooden ja Hardyn välillä. Kauhufaktorina RVD voisi tosin olla vielä parempi voittajavalinta; saisi näet pelätä, katkaiseeko iki-ihana RVD jälleen kerran jonkun nuoren painijan hyvän mestaruuskauden ennen aikojaan...

=D> : Bully Ray vs. Joseph Park kuuluu kortin eliittiin. Kuvio, jossa lakimies Joseph Park etsii kadonnutta veljeään – tiedäthän, Abyssia – on nerokas. Taputuksia setti saa myös siitä, että Abyss lupasi esiintyä Slammiversaryssa. Mitäköhän on luvassa?

8-[ : AJ Styles & Kurt Angle vs. Christopher Daniels & Frankie Kazarian on paperilla matsi, josta olisin ollut ihan innoissani noin kuutisen vuotta sitten, mutta joka ei enää nykyään kiinnosta minua hirveästi. Matsin pelastavana enkelinä toimii yllättäen sen juonikuvio, joka on timanttisen camp-huumorin lähde. Eeppinen aviomies Serg muuttuisi entistä eeppisemmäksi, jos hän sekaantuisi tähän otteluun lyömällä AJ Stylesiä turpaan.

:roll: : Gail Kim vs. Miss Tessmacher oli huono matsi Sacrificessa, ja sitä se tulee kaiken järjen mukaan olemaan myös Slammiversaryssa. Viisinottelu olisi voinut tässäkin tapauksessa olla parempi ratkaisu. Toivon mukaan Kim voittaa, jotta huono ottelija ei katkaise hänen pitkää mestaruuskauttaan.

:| : Austin Aries vs. Samoa Joe kuulostaa hienolta matsilta, mutta matsin "pohjustaminen" oli kyllä surkeinta sellaista vuosikausiin. Miksei TNA voinut bookata vaikkapa ykköshaastajuusturnausta? Mitä ihmettä Samoa Joe on tehnyt ansaitakseen mahdollisuuden otella Austinin mestaruusvyöstä? Taas kerran toivon, että puolustava mestari poistuu paikalta mestarina. Aries on moninkertaisesti mielenkiintoisempi tittelinkantaja kuin taikansa kadottanut Joe.

=P~ : Devon & Garett Bischoff vs. Robbie E & Robbie T on tietenkin upea matsi. Lisäjännitystä luo Madison Raynen mahdollinen sekaantuminen ottelun kulkuun. Ken on Mehiläiskuningattaren ihastuksen kohde? Voisiko se olla periksiantamaton Devon tai nöyrä Bischoffin Garett? Robbie E voisi myös olla sopiva heila Raynelle. Tämä on oikeasti ehkäpä mielenkiintoisin ottelu koko kortissa. Devonin sisukkuus on yksinkertaisesti kaunista katseltavaa. :cry:

:) : Kid Kash vs. Hernandez tulee täysin puskista, mikäli matsi varsinaiseen lähetykseen asti pääsee, mutta paperilla ottelu kuulostaa yllättävän hyvältä. Kid Kashia onkin jo tullut ikävä. Markkaisin, jos Kash voittaisi Hernandezin ja lähtisi Arieksen päänahan perään.

Sellainen soppa. Alakortti vaikuttaa vahvalta ja yläkortti heikolta. Christianin mahdollinen esiintyminen luo tapahtumaan kuitenkin sellaista mielenkiintoa, etten jättäisi tätä mistään hinnasta väliin. Toivottavasti show sujuu hyvin.

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2276
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » La 09.06.2012 14:01

On jotenkin todella masentavan näkönen cardi tässä tapahtumassa. Ainut matsi jota oikeasti odotan on Bully Ray vs. Joseph Park. No onhan tuolla Aries - Joe, mut se on kyl niin tuulesta temmattu matsi et ei jaksa oikein innostaa.

Eniten v***ttaa toi Sting tuolla mestaruusmatsissa. Hei halloota halloo, kuten enska sanoi niin ketään ei kiinnosta. Herätys Tii En Ei! Mä haluan sen Roode - Stormin ja Jamesille voitto, kiitos.

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Su 10.06.2012 12:45

TNA:lla näyttää tällä hetkellä menevän aika hyvin. Dixie on Twitterissä ilmoittanut, että Slammiversary tulee olemaan TNA:n isoin PPV yleisö ja lähellä, että se olisi isoin USA:n yleisö koskaan.

http://www.tnasylum.com/2012/06/slammiv ... t-ppv.html
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Su 10.06.2012 21:36

Kuva

Pieni ennakko kuva tämän illan areenasta.

TNA:n kymmenen vuotis juhla on jo aivan ovella ja vaikka tämä ei olekaan mikään kaikkien aikojen PPV kortti niin olen silti erittäin innostunut tapahtumasta varsinkin Sacrificen onnistuttua niin hyvin.

1. Kid Kash vs. Hernandez

- Täysin tuulesta temmattu ottelupari, mutta onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä jos tällä on joku isompikin tarkoitus kuin olla filler ottelu korttiin. Hernandez taitaa vielä olla kotoisin Teksasista. Tätä otteluahan voitaisiin käyttää hyvin toisen ottelijan tai paremmassa tapauksessa kummankin hahmojen muokkaamiseen. Kash voitaisiin vaikka muuttaa täysin sydämmettömäksi MMA Hybridiksi (tietääkseni Kashillä on oikeasti MMA taustaa), jolloin Kashiä voitaisiin rakentaa kohti feudia King Mo:ta vastaan. Jos Kash tuhoaisi itseään isomman Hernandezin hänen kotikaupungissaan niin Kash saataisiin oikeasti näyttämään vaaralliselta ja samalla saataisiin Hernandez saamaan yleisön sympatia ja niin käännettyä faceksi Hernandez toimii paljon paremmin. Tämä varmaan kummiskin päätyy pre-show otteluksi.

2. Crimson Open

- Tämä saattaa olla yksi tämän PPV:n parhaista yllätyksistä tai suurimmista pettymyksistä riippuen kenet TNA on saanut bookattua tähän. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia löytyy vaikka toiset ovatkin epätodennäköisempiä kuin toiset. Vaihtoehtoja voisi olla mm. James Storm, Goldberg, Batista, Matt Morgan, Eric Young & ODB, Chris Masters, John Morrison tai vaikka Joey Ryanin(vaikka videossa väittikin olevansa toisessa tapahtumassa) voitto Crimsonista ja sopimuksen saanti.

3. Devon & Garett Bischoff vs. Robbie E & Robbie T

- Mielestäni kortin ainoa oikeasti epäonnistunut ottelu. Devonin ja Robbien feud on jo jatkunut vähintään 2 kuukautta liian kauan ja mikään Garett ei tästä onnistu mielenkiintoista tekemään. Rayne on luultavasti ihastunut Garettiin, josta tulee täysin Madisonin tossun alla oleva heel, joka sitten voittaa TV-mestaruuden Raynen avulla, kun Rayne pakottaa sympaattisen Garettin tekemään pahaa :cry: .

4. Samoa Joe vs. Austin Aries

- Arieksen ja Joen ottelu taas näyttää kortilla erinomaiselta ottelulta ja luultavasti sitä tulee olemaankin. Ottelun build up ei ole ollut mitään päätä huimaavaa, mutta tätä ottelua voidaan käyttää hyvin Joen ja Arieksin pidemmänkin feudin rakentamiseen, jossa Joe ottaa voiton koonsa ansiosta ja sitten valittaa ettei ottelu ollut mestaruudesta. Joe ottaa vielä jonkun ison voiton Destination X:ssä samalla kun Aries puolustaa mestaruuttaan Stylesia vastaan. Tämän jälkeen Joe sitten pilkkaa Ariesta, sekaantuu tämän otteluihin ja hyökkää Arieksen kimppuun, kunnes Aries saa tarpeekseen ja vaatii saada puolustaa mestaruuttaan Joeta vastaan Joen painosta riippumatta.

5. Brooke Tessmacher vs. Gail Kim

- Mickiestä tai Tarasta olisi kyllä saatu hyvä ottelu 10-vuotis synttäreiden kunniaksi, mutta mielestäni on hyvä, että KO-divisioonassa pushataan myös uusia nimiä varsinkin jos he ovat semmoisia, jotka jaksaa jollain tasolla kiinnostaa. Itse tykkäsin, että näiden aikaisempi kohtaaminen oli tavallista parempi naisten matsi ja toivonkin, että Tessmacher voittaa vyön koti kaupungissaan ja sitten feudaa vaikka heeliksi kääntyvän Mickie Jamesin ja Taran kanssa.

6. Rob Van Dam vs. Jeff Hardy vs. Mr. Anderson

- Täysin hyväksyttävä PPV matsi, jossa 3 isoa nimeä kohtaa toisensa siitä, että kuka pääsee haastamaan Rooden seuraavaksi. Toivottavasti Anderson voittaa ja saataisiin rakennettua ottelua Andersonin ja Rooden välille Hardcore Justiceen missä Anderson yrittää sitten kostaa saamansa pullon iskun viemällä Rooden mestaruuden. Tässä voitaisiin myös rakentaa jotain draamaa Hardyn ja RVD:n välille, joka voisi sitten johtaa näiden väliseen feudiin missä RVD kääntyisi heeliksi.

7. Bully Ray vs. Joseph Park

- Koko bisneksen paras storyline saa vihdoinkin jatkoa ottelun muodossa ja tässähän kiinnostaa erityisesti se, että miten TNA suorittaa Joseph park/Abyss kuvion ja Abyssin sekaantumisen otteluun. Abyssin ja Ray:n aikaisempi ottelu oli mielestäni erittäin hyvä ja luulenkin, että tästäkin viihdyttävä ottelu saadaan aikaan. Ymmärsinkö oikein, että viime Impactissä tästä olisi tehty No Holds Barred ottelu uuden sopimuksen myötä?

8. Daniels & Kazarian vs. AJ Styles & Kurt Angle

- Tämä on myös näitä otteluita joista tulee vähintään kehä äksöniltään viihdyttävä ottelu. Viedäänköhän tässä Dixie/AJ kuviota eteenpäin. Itse ainakin tykkäisin jos tässä kuviossa selviäisikin, että Danielsin ja Kazarianin väitteet olisikin totta ja Styles käännettäisiin heeliksi. Hyvää saippuaooppera storyline, joka on viime aikoina saanut hyvin tuulta alleen. Daniels ja Styles on muuten kohta feudannut vuoden :shock: .

9. Bobby Roode vs. "The Icon" Sting

- Eihän tämä mikään unelma main event ole, mutta onhan tässä ihan kiva feud takana ja oikeastaan ajatus, että Sting menneisyyden suurena nimenä kohtaa Rooden, joka on nyky TNA:n suurin nimi ja kaikkien aikojen pitkä aikaisin maailmanmestari. Mielestäni tämän ottelun suurin ongelma on stipulaation puute, koska onhan nämä jo kohdannut toisensa No Holds Barredissa ja Lumberjack ottelussa, joten normaali ottelun käyttö rubber matchissä on hieman outoa. Jeff Jarret voisi käydä lyömässä Stingiä vaikka kitaralla ja jatkaa näiden feudia Stingin GM ajoilta.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Saimou » Su 10.06.2012 22:08

Meinasin itsekin kirjoittaa pari sanaa PPV:stä ennakkoon, mutta kun Hellhound ehti sopivasti voinkin "vastata" hänen viestiinsä.
Hellhound kirjoitti:TNA:n kymmenen vuotis juhla on jo aivan ovella ja vaikka tämä ei olekaan mikään kaikkien aikojen PPV kortti niin olen silti erittäin innostunut tapahtumasta varsinkin Sacrificen onnistuttua niin hyvin.
Itsellä semisti samanlaiset fiilikset, kortti ei ole mitenkään erikoinen mutta tapahtuma kiinnostaa silti. En kuitenkaan ole "erittäin innostunut".
Hellhound kirjoitti:1. Kid Kash vs. Hernandez

- Täysin tuulesta temmattu ottelupari, mutta onko sillä loppujen lopuksi mitään väliä jos tällä on joku isompikin tarkoitus kuin olla filler ottelu korttiin. Hernandez taitaa vielä olla kotoisin Teksasista. Tätä otteluahan voitaisiin käyttää hyvin toisen ottelijan tai paremmassa tapauksessa kummankin hahmojen muokkaamiseen. Kash voitaisiin vaikka muuttaa täysin sydämmettömäksi MMA Hybridiksi (tietääkseni Kashillä on oikeasti MMA taustaa), jolloin Kashiä voitaisiin rakentaa kohti feudia King Mo:ta vastaan.
Tuossa olisi muuten ideaa, Kash'hän on ollut pois televisiostakin kun on treenannut MMA:ta (ihan kuin häntä muuten olisi käytetty). Kash ja Kashin poissaolo tuo taas mieleeni sen kysymyksen, miksi juuri televisiomestaruudesta on oteltava viikottain, kun aiemmin x-divarilla oli se viikottainen timeslot...
Hellhound kirjoitti:2. Crimson Open

- Tämä saattaa olla yksi tämän PPV:n parhaista yllätyksistä tai suurimmista pettymyksistä riippuen kenet TNA on saanut bookattua tähän. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia löytyy vaikka toiset ovatkin epätodennäköisempiä kuin toiset. Vaihtoehtoja voisi olla mm. James Storm, Goldberg, Batista, Matt Morgan, Eric Young & ODB, Chris Masters, John Morrison tai vaikka Joey Ryanin(vaikka videossa väittikin olevansa toisessa tapahtumassa) voitto Crimsonista ja sopimuksen saanti.
Itse tosiaan veikkaan laimeaa Morgania, mutta James Stormin paluu ja mono Crimsonin leukaan maistuisi hyvälle. Joey Ryanin esiintyminen olisi myös mieluinen yllätys, mutta Crimson vaikuttaisi siihen täysin sopimattomalta vastustajalta. Eiköhän se haastaja sitten lopulta ole kuitenkin joku ODB. King Mo'lle olisi myös tarjolla räjähtävän debyytin paikka, ja hauskaahan se olisi, mikäli Crimsonin putki katkeaisi samantyylisessä tilanteessa kuin äijä aikoinaan debytoi.
Hellhound kirjoitti:3. Devon & Garett Bischoff vs. Robbie E & Robbie T

- Mielestäni kortin ainoa oikeasti epäonnistunut ottelu. Devonin ja Robbien feud on jo jatkunut vähintään 2 kuukautta liian kauan ja mikään Garett ei tästä onnistu mielenkiintoista tekemään. Rayne on luultavasti ihastunut Garettiin, josta tulee täysin Madisonin tossun alla oleva heel, joka sitten voittaa TV-mestaruuden Raynen avulla, kun Rayne pakottaa sympaattisen Garettin tekemään pahaa :cry: .
Mahtava matsi, ja Devon & Garett -paritus huokuu eeppisyyttä. Vaikka välillä identtiset Impact-segmentit turhauttavatkin, on tämä kuvio jo nyt täysin omassa sarjassaan, ja haluan uskoa, että Devonin overius yleisön parissa on juurikin "camp-overiutta". Parastahan tilanteessa olisi se, että Devon mehustelee ihan liekeissä kehässä tajuamatta, että yleisö pitää hommaa ihan huumorikuviona. Devonin ja Garettin voitonjuhlat olisivat suloinen tulevaisuuden "Top 10 Slammiversary Moments" -hetki, mutta juonikuvion päättäminen jo nyt olisi suorastaan törkeää tuhlausta - eiköhän Madison auta sydämensä valitun, Bischoffin Garettin voittoon, ja tämän jälkeen alkaa Garettin hidas lipuminen pimeälle puolelle, jossa Devon yrittää epätoivoisesti pitää Valitun jediritareiden killassa. Ainut ongelma on, että Devonilla on jo nyt liikaa mehukkaita otteluita Bound for Glorya ajatellen: Devon vs. Garett, Devon vs. Angle, Winner of BfG Series Devon vs. Roode, Devon vs. Robbie E Iron Man...
Hellhound kirjoitti:4. Samoa Joe vs. Austin Aries

- Arieksen ja Joen ottelu taas näyttää kortilla erinomaiselta ottelulta ja luultavasti sitä tulee olemaankin. Ottelun build up ei ole ollut mitään päätä huimaavaa, mutta tätä ottelua voidaan käyttää hyvin Joen ja Arieksin pidemmänkin feudin rakentamiseen, jossa Joe ottaa voiton koonsa ansiosta ja sitten valittaa ettei ottelu ollut mestaruudesta. Joe ottaa vielä jonkun ison voiton Destination X:ssä samalla kun Aries puolustaa mestaruuttaan Stylesia vastaan. Tämän jälkeen Joe sitten pilkkaa Ariesta, sekaantuu tämän otteluihin ja hyökkää Arieksen kimppuun, kunnes Aries saa tarpeekseen ja vaatii saada puolustaa mestaruuttaan Joeta vastaan Joen painosta riippumatta.
:lol: Nyt meni kyllä Hellhound pahasti metsään. Juonikuvio + Samoa Joe + 2012? Aika villi fantasia. Oikeastihan tämä menee niin, että Aries voittaa Joen puhtaasti pettymykseksi jäävässä ottelussa, jossa jälleen yhdestä jobbauksesta turhautunut Joe löllertää puolivaloilla "läskin paskamatsin". Tämä matsi on muutenkin täysin väärässä ajassa ja paikassa - Gunsien hajoaminen rampautti tag-skenen jälleen totaalisesti, ja Joe & Magnus -kombon pitäminen yhdessä olisi ollut todella tärkeää. Tai no, voihan Joe toki palata tuohon joukkueeseen taas ensi viikolla kuin tätä Slammiversarya ei olisi tapahtunutkaan...
Hellhound kirjoitti:9. Bobby Roode vs. "The Icon" Sting
- Eihän tämä mikään unelma main event ole, mutta onhan tässä ihan kiva feud takana ja oikeastaan ajatus, että Sting menneisyyden suurena nimenä kohtaa Rooden, joka on nyky TNA:n suurin nimi ja kaikkien aikojen pitkä aikaisin maailmanmestari. Mielestäni tämän ottelun suurin ongelma on stipulaation puute, koska onhan nämä jo kohdannut toisensa No Holds Barredissa ja Lumberjack ottelussa, joten normaali ottelun käyttö rubber matchissä on hieman outoa. Jeff Jarret voisi käydä lyömässä Stingiä vaikka kitaralla ja jatkaa näiden feudia Stingin GM ajoilta.
Samaa mieltä, ottelu sopii Slammiversaryn teemaan muttei kiinnosta pätkääkään. Jarrettin Jeffille ja kitaralle taas giganttinen EI, koska

1) Roode tarvitsee välillä myös omin neuvoin hankittuja voittoja (huom. ei edes puhtaita)
2) main eventit, sekaantumiset ja kitarat -yliannostus tuli jo joskus 2005, eivätkä ne todellakaan loppuneet vielä silloin.

Skippasin ne ottelut, joista ei sen kummempaa sanottavaa ollut. Loppuun kuitenkin vielä erikseen nostettava järkyttävä seikka: odotan eniten show'lta (kuten varmasti moni muukin) Bully Rayn ja Abyssin ottelua. Tuo on vähän sama, kuin ettei malttaisi odottaa No Way Outin Cena vs. Big Show'ta. Huh huh.

Avatar
Kenitys
Moderaattori
Viestit: 1873
Liittynyt: To 04.11.2004 20:11
Paikkakunta: Tsadi
Viesti:

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Kenitys » Su 10.06.2012 23:29

Saimou kirjoitti:Skippasin ne ottelut, joista ei sen kummempaa sanottavaa ollut. Loppuun kuitenkin vielä erikseen nostettava järkyttävä seikka: odotan eniten show'lta (kuten varmasti moni muukin) Bully Rayn ja Abyssin ottelua. Tuo on vähän sama, kuin ettei malttaisi odottaa No Way Outin Cena vs. Big Show'ta. Huh huh.
No ei ole kyllä ollenkaan sama asia. Abyss ja Ray vetäisivät Genesiksessä kuitenkin selvästi show'n parhaan ottelun, joka oli tähtiarvosanalta sellainen ***½. Samaa sopii odottaa tästäkin - vähintään. Big Show ja John Cena puolestaan saavat vuonna 2012 ehkä hikisesti tempaistua jonkun **-ottelun kasaan. Toinen ottelupari on siis oikeasti kiinnostava ja toinen ei. Yksinkertaista.

Niin ja en tiedä, mitä siellä Turun vesijohtovedessä on, mutta Devonin, Robbieiden ja voi pyhä luoja paratkoon Garrett Bischoffin ei ole millään "camp"-tavallakaan hauska. Se on ihan täyttä paskaa. Kuulostaa juuri sellaiselta roskalta, jolle voisi ehkä nopeasti naurahtaa enskan diarysta lukiessa, mutta siinä vaiheessa tulee lähinnä itku silmään, kun näitä onnettomia otteluita pitää oikeasti katsoa kuukaudesta toiseen.

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 11.06.2012 02:17

Nyt kun meikäläiselle tulee vuosi täyteen siitä kun viimeeksi TNA:n tuotannolla iltojani piristin, meinasin katsoa ihan muuten vaan, että mitä tästä tulee. Pariin kohtaan toivoisin selvennystä aktiivisemmilta katsojilta:

1) Crimson on tietääkseni edelleen voittamaton? Miten pitkä tuo putki on, onko siitä jotain tilastoa pidetty? Päiviä tai voittomääriä, mitään tällästä?

2) Abyss/Joseph-tilanne...onko nää kayfabessa olevinaan kaksi eri henkilöä, vai onko tää joku jakautuva persoona-kuvio?

Avatar
Morbicae_
Viestit: 230
Liittynyt: La 31.07.2010 11:45
Paikkakunta: Espoo

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Morbicae_ » Ma 11.06.2012 04:15

Instantly classic ;)
"Wrestling is supposed to be fun."
- Dean Ambrose

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2276
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » Ma 11.06.2012 18:51

Odotukset oli nollassa, mutta tuloksena olikin vuoden paras PPV. Aivan tolkuttoman kova esitys TNA:lta. Muutamat pikkujutut tietysti ärsytti kuten aina, mutta kokonaisuutena erinomainen suoritus.

Austin Aries vs. Samoa Joe for the TNA X Division Championship
- Ilta avattiin parhaalla mahdollisella tavalla. Ei tästä matsista voi sanoa mitään negatiivista. Hyvä että tästä muuten tehtiin mestaruusottelu, heti oli ihan eri fiilis. Mieleenpainuvimpia hetkiä oli Joen lukotukset, Ariesin tekemä Crusifix-hässäkkä ja se matsin lopettanut Brainbuster. Harmi että tällä matsilla ei ollut mitään suurempaa tarinaa, koska sen ansiosta tästä olisi jäänyt vielä parempi fiilis. Eipä siinä, kyllä tää nyttenkin hipoi täydellisyyttä. Suosittelen katsomaan.

Hernandez vs. Kid Kash
- Tää matsi ei kiinnostanut ennakkoon yhtään, mutta täähän olikin ihan kiva matsi. Eihän tää nyt lähellekkään yltänyt openerin tasolle, mutta tykkäsin kuitenkin. Kumpaakaan miestä en ole paljoa kehässä nähnyt ja varsinkin Hernandezista mielikuvani olivat lähinnä negatiiviset. Eihän toi niin säkki ollutkaan kuin luulin. Ihan kivaa ja yllättävän lennokastakin painia Hernandez esitti. Kaiken kruunasi se Takerilta kopioitu loikka joka ei nyt sentään ihan niskoilleen mennyt. Kashin voittoa hieman toivoin, mutta samapa tuo kun ei tässäkään mitään tarinaa ollut taustalla.

Devon and Garett Bischoff vs. Robbie E and Robbie T
- Odotuksien mukainen matsi. Feissit voittaa ja kaikki on iloisia. Ei tää matsi edes oikeestaan vituttanut vaikka ennakkoon niin ajattelinkin tapahtuvan. Kaikeksi onneksi tää pidettiin sopivan lyhyenä ettei ärsytys kerennyt nousta missään vaiheessa. Devonin ja Garettin voitontanssille :tu:

Mr. Anderson vs. Rob Van Dam vs. Jeff Hardy
- Jos edellinen matsi oli odotuksien mukainen, niin tämä oli hieman odotuksia parempi. Olen jotenkin kyllästynyt näihin kaikkiin kolmeen äijään, mutta ihan mukaansatempaava tämä ottelu oli. Alex Rileyn tyyliä kopioineen Andersonin voitto oli hyvä juttu. Ei mikään illan paras matsi, mutta ihan alright.

James Storm vs. Crimson
- Matsina ei niinkään erikoinen, mutta saatiinpahan Crimsonin voittoputki katkaistua. Ja olipahan James poika liekeissä.

Miss Tessmacher vs. Gail Kim for the TNA Women's Knockout Championship
- Ainut matsi joka meni skippaillessa. Voittaja oli täysin väärä. En vaan jostain syystä voi sietää tota Tessmacheria, hyi.

Joseph Park vs. Bully Ray
- Viihdyttävä ottelu jos tätä otteluksi nyt voi edes kutsua. Ei tässä mitään painikehien mestariteosta nähty, mutta eipä sitä kukaan odottanutkaan. Lopetus oli jokseenkin arvattavissa, mutta eipä se mun fiilistä laskenut. Ihmettelin vaan miten nopeasti Joseph pystyi muuttumaan Abyssiksi ja siitä takaisin Josephiksi. Ehkä ne onkin kaksi eri henkilöä. :wink: Pakko vaan kehua tuota Bully Rayn hahmoa. On se vaan hieno mies ja vetää tuon roolinsa todella hyvin. Tämänkin ottelun ajan sitä vaan toivoi että Joseph pystyisi pistämään pahalle kiusaajalleen vastaan ja niinhän siinä kävikin. Se kendotikulla lyönti osu täysin nappiin, kipeennäkönen isku.

A.J. Styles and Kurt Angle vs. Christopher Daniels and Kazarian for the TNA World Tag Team Championship
- Illan paras matsi ja kevyesti. Paras joukkuemestaruusottelu tai ylipäätään joukkueottelu tyyliin ikinä. Vieläkin menee kylmät väreet tätä matsia muistellessa vaikka siitä onkin jo melkein tunti kun tää loppui. Kurt Anglelle nostettava hattua ja kumarrettava syvään. Uskomaton äijä. Ne german suplexit mitä Kurt tässä matsissa viljeli oli todella, siis todella nättejä. Ja se tupla-germanihan tietysti kruunasi Kurtin ilottelun, mahtavaa. Eipä näitä muitakaan äijiä voi ollenkaan haukkua, tässä matsissa oli sitä kuuluisaa tekemisen meininkiä. Kaikki äijät veti h**vetin hienolla asenteella koko matsin alusta loppuun. En oikein tiedä mitä tästä pystyy muuta sanomaan kuin että hyvät ihmiset katsokaa tämä ottelu. En tiedä sitten mitä muut on mieltä, mutta jos ei tästä pidä niin on päässä vikaa. Ottelun lopputulos oli ehkä hieman yllätys, koska en odottanut että hallitsevat mestarit vielä pudottaisivat vöitä mutta olihan se hieno hetki kun Kaz taputti mattoa. Kurt ainakin näytti nauttivan ihan täysin rinnoin ottelun jälkeen. Huh huh... Parhautta.

Bobby Roode vs. Sting for the TNA World Heavyweight Championship
- Ton joukkuematsin jälkeen en odottanut tältä matsilta muuta kuin että loppuis äkkiä Rooden mestaruusjuhliin. Onneksi mentiin odotetunmukaisesti ja Roode säilytti mestaruuden. Matsi itsessään oli täysin sitä mitä arvelinkin. Roode pakenee aikansa Stingiä kunnes jossain vaiheessa kusettaa voiton itselleen. No big surprise. Saas nähdä mitä Roode - Andersonista tulee vai tuleeko muuta kuin yksi matsi ja sitten se kaikkien kuolaama Roode - Storm. No sen näkee sitten aikanaan.

Mitäs muuta tässä olikaan? Niin, Sting valittiin ensimmäisenä Hall Of Fameen ja Christian kävi jossain välissä heittämässä jotain läpyskää. Ihan jees, ihan jees. Kuten jo viestin alussa sanoin niin olihan tää nyt heittämällä tän vuoden kovin PPV, ainakin näin TNA:n ja WWE:n mittapuulla.

TNA! TNA! TNA! Raven-tuplavee kiittää ja kuittaa. Peace.

ps. Odotan todella suurella mielenkiinnolla Saimoun ja kumppaneiden kommentteja. Kerrankin kun meitsi on ihan fiiliksissä jostain tapahtumasta niin on kiva tietää mitä muut on mieltä.

Avatar
C2W
Viestit: 631
Liittynyt: Ma 02.08.2004 16:06
Paikkakunta: Kuopio

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja C2W » Ma 11.06.2012 18:59

Katsoin taas TNA:ta, what's wrong with me? Halusin vain nähdä Christianin TNA:n puolella. Mutta mitä hittoa, tässähän oli pari hyvää matsiakin! Christianin vierailussaa ei ollut mitään järkeä, mutta kai se vain paikkasi Flairia.

Aries vs. Joe oli niin hyvä kuin uskalsi odottaakin. Molemmat vetivät loistavasti, ja tulipas tuttuja liikkeitä miesten ROHin kohtaamisistakin. Tuo Crucifix Bomb Joen kokoiselle kaverille on kyllä näyttävä, saati Brainbuster oli suorastaan murhaava! Joekin tuntui olevan vanhassa kunnon vireessään. Pakko mainita vielä tuo Ariesin Suicide Dive, joka on varmasti parhaimpia mitä olen koskaan nähnyt. HEAT SEEKING MISSILE! Hieno matsi ja vaikea uskoa, että Aries saa näin kovaa pushia. Toki mies sen ansaitseekin. ***½

Triple Threat meni sivusilmällä katsoessa. Potentiaalia olisi parempaan, mutta oli vähän laiha suoritus. Ei huono muttei erikoisen hyväkään.

Daniels & Kazarian vs. AJ Styles & Kurt Angle. Huh, onpas taidokkaita nimiä matsissa ja meno oli parempaa kuin uskalsin kuvitella! Kaikki vetivät isolla tunteella, ja varsinkin Kurt oli ihan tulessa! Kazin liikkeiden myynnistä tulee ihan Ziggler mieleen, loistavaa lentelyä. Danielsillakaan ei ole ollut hetkeen robottivaihetta päällä, ja oli mukava nähdä kun arkkiviholliset hakkasivat toisiaan. Parhaita tag team otteluita mitä olen vähään aikaan katsonut. ****

ME oli sitten... Noh, perusottelu Stingiltä. Ei huono, mutta ei jää mitenkään mieleenkään. Lopetus oli kyllä ihan pyllystä, mutta ottelun jälkeinen bumppi piristi. Toki molemmat iskivät takaraivonsa betoniin, mutta olihan se silti kiva.

Niin ja Destination X -promovideo feat. Aries, NICE.
"Your arms are just too short to box with God!"

Avatar
ToNy-MaN
Viestit: 1755
Liittynyt: Pe 06.01.2006 03:03
Paikkakunta: Jämsänkoski

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja ToNy-MaN » Ma 11.06.2012 21:10

Ravenwood kirjoitti: Joseph Park vs. Bully Ray
Ihmettelin vaan miten nopeasti Joseph pystyi muuttumaan Abyssiksi ja siitä takaisin Josephiksi. Ehkä ne onkin kaksi eri henkilöä.
Hyvinkin mahdollista että one time only käytettiin jotakuta isoa tuuraajaa. Abyssiahan ei mun mielestä edes kunnolla näytetty kasvoilta/maskilta. Koska kyllähän nyt tyhmimmätkin tajuaa että Jooseppi ja Abyss ovat sama henkilö mutta sekoittavat mokomat tuolla nopealla vaihdolla. ;)
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Ti 12.06.2012 19:27

Slammiversary katsottuna ja TNA:n hyvä vire näköjään jatkui tämän viihdyttävän PPV:n muodossa.

1. Samoa Joe vs. Austin Aries

- Tämän muuttaminen mestaruusotteluksi oli toimiva ratkaisu vaikka olisin mielelläni nähnyt Joen pidemmässäkin juonikuviossa mukana. Mielellään näkisin vielä uusinta ottelun näiden välillä vaikka siellä Destination X:ssä. AJ voisi sitten olla Arieksen vastustaja vaikka BFG:ssa. Itse ottelu oli erittäin viihdyttävää X-Division painia ja tunnelma pysyi koko tämän ottelun ajan korkealla. Arieksen suicide dive näytti aika hullulta ja lopetus oli hyvä.
Arvosana:****+

2. Kid Kash vs. Hernandez

- Tälläiset täysin rakentamatta jääneet ottelut ovat aina hieman vaikeassa paikassa, kun pitää saada yleisö innostumaan. Siihen lisättynä vielä se, että sitä ennen oltiin nähty Joe vastaan Aries tyylinen onnistuminen. Tilanteeseen nähden Kash ja Hernandez onnistui erinomaisesti tehtävässään ja vaikka ottelun ideana oli saada Hernandez takaisin faceksi, joka on hyvä asia niin myös itse kehä action oli hyvin viihdyttävää. Mieleen jäi Kashin upea Tornado DDT ja Hernandezin aina niin viihdyttävä kehästä ulos loikka.
Arvosana:***½

3. Devon & Garett Bischoff vs. The Robbies

- Illan toinen yllättäjä oli tämä ottelu. Pakko näin alkuun myöntää, että Garett oli tässä ottelussa ihan ok. Mielummin tuota katsoo kuin vaikka Khalin otteluita. Devon on kyllä erittäin over yleisön silmissä ja muutenkin yleisö auttoi tätä ottelua huomattavasti. Aivan eeppinen hot tag :lol: .
Arvosana:***

4. Mr. Anderson vs. Rob Van Dam vs. Jeff Hardy

- Perus hyvää menoa mitä näiltä ottelijoilta osasikin odottaa eli ei mikään huippu matsi, mutta muutama innovatiivinen spotti paransi menoa huimasti. Andersonin voitto oli myös täysin oikea ratkaisu.
Arvosana:***½

5. Crimson vs. James Storm

- Tämä oli mielestäni enemmänkin segmentti kuin varsinainen ottelu., mutta sen aikaa kuin tämä kesti niin meno oli hyvin viihdyttävää. Hyvä tapa tuoda Storm takaisin Bound Of Glory Seriestä varten. Mitäköhän Crimsonin hahmolle keksitään seuraavaksi?
Arvosana: -

6. Gail Kim vs. Miss Tessmacher

- Tämä ottelu jäikiin koko tapahtuman ainoaksi pettymykseksi, vaikka pettymys olikin lievä. Tässä nähtiin enemmän pieniä botcheja kuin aikaisemmassa tai sitten ne vain osui enemmän silmään tällä kertaa. Tessmacherin voitto oli oikea ratkaisu ja nyt saadaan vihdoinkin hieman tuoreutta KO kuvioihin.

7. Joseph Park vs. Bully Ray

- Eihän tästä painnillisesti tullut mikään huippu ottelu, mutta ottelun bookkaus ja tarina onnistui viihdyttämään hyvin kestonsa ajan. Jään odottamaan kuinka tätä kuviota jatketaan tästä eteenpäin.
Arvosana: ***½

8. Kurt Angle & AJ Styles vs. Daniels & Kazarian

- Erittäin viihdyttävää painia ja varsinkin Angle oli kaikkien mahtavien suplexien kanssa erittäin nautittavaa seurattavaa. Lopetus oli oikeasti yllättävä ja toivottavasti näiden välillä nähdään uusinta ottelu Destination X:ssä vaikka Ultimate X matchissä. Myös Guns ja Beer Money tyylinen best out of 7 Series näiden joukkueiden välillä olisi kultaa. Myös Styles ja Anglen juhlinta tag mestaruusvoiton jälkeen tekee erittäin hyvää vyöden arvolle, koska kyseessä on kaksi moninkertaista maailmanmestaria.

9. Bobby Roode vs. Sting

- Hyvä tunnelma tässä ottelussa oli, mutta kehätyöskentely olisi mielestäni saanut olla vielä hieman kovempaa kuin mitä se oli. Lopetuksesta tykkäsin ja myös ottelun jälkeiset tapahtumat toimivat hyvin, koska pitihän yleisö saada kotiin tyytyväisenä. Toivottavasti silti Sting ja Roode feud oltaisiin saatu päätökseen ja Sting voisi vaikka siirtyä BFG Seriekseen yhdeksi osaanottajaksi tai ruveta rakentamaan mahdollista Jarret feudia BFG:hen, jossa Jarret voisi olla katkera Stingille, koska hän vei Jarretiltä mahdollisuuden osallistua TNA:n 10-vuotis juhlaan ja kaiken lisäksi vei hänen ansaitsemansa ensimmäisen Hall Of Fame spotin.

Kokonaisuudessaan tämä oli yksi parhaista PPV:stä mitä tänä vuonna ollaan nähty ja tässä tapahtumassa oli kokoajan sellaista ison show:n tuntua mikä TNA:lta monesti jää PPV:stä puuttumaan. Yleisö oli kyllä loistava koko shown ajan ja toivonkin, että saadaan vähintään yhtä kova yleisö tämän vuoden BFG:hen. Arvosana 9
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Stefa
Viestit: 1142
Liittynyt: Su 26.06.2005 00:29
Paikkakunta: Tampere

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Stefa » Ke 13.06.2012 06:26

Kyllähän minäkin tämän katsoin jo maanantaina mutta en saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. No, nyt sitten. Tämä on tosiaan ensimmäin PPV TNA:lta minkä katsoin sitten viimevuoden Bound For Gloryn ja voi pojat, oli se erittäin hyvä päätös. Ehdottomasti vuoden paras PPV mitä on tullut katsottua, ainakin odotuksiin nähden. Toki on omat heikot hetkensä mutta missään vaiheessa nämä heikommat hetket eivät vituttaneet, toisin kuin WWE:n PPV:ssä kaikki fillerit ovat aina lähes auttamattaa kelauskamaa. Tässä PPV:ssä vaan naistenottelu joutui kelaamisen kohteeksi.

Aries-Joe oli paras mahdollinen opener show'lle. Molemmat jätkät pistivät parastaan ja pakko lätkästä se 4 tähteä. Vähän yllättynyt kun kaikki puhuvat siitä kuinka ottelu muutettiin mestaruusotteluksi vaikka musta tuntui että se oli ihan ilmiselvää. Noh, kai olen missannut jotain. Anyways, mahtava ottelu. Joe näytti paremmalta kuin pitkään aikaan ja tuntui oikeasti motivoituneelta tähän otteluun. Aries nyt on tämän hetken kovimpia nimiä mainstream-painissa.

En odottanut Hernandez-Kashilta juurikaan mitään ja niinhän ne impromptu ottelut tuppaa menevänkin. Olen siis positiivisesti yllättynyt kuinka paljon tämäkin viihdytti. Hernandez oli ensimmäisen kerran sitten LAX-aikojen aika kovassa vedossa ja Kash oli myös hyvä. WWE voisi ottaa opiksi kyllä tästä mikäli niitä impromptu vetoja laittavat maksutapahtumiinsa. Kaikin puolin ihan "solidi" ottelu. Ja Ravenwoodille, kyllähän Hernandez noita näyttäviä loikkiaan veti erittäin paljon LAX-aikoina joskus 06-08(?) vuosina. Kiva nähdä että Hernandez edelleen niihin kykenee.

Garrett/Devon vs. Robbiet ottelu oli odotuksiin nähden yllättävä. Odotin jotain suurempaakin vitutuksen kohdetta mutta hyvinhän se vedettiin nopeasti pois alta. Ei tämä nyt sysipaska ollut, paskempaakin on nähty. Tämä oli ihan mukiinmenevä tag team ottelu.

Anderson-Hardy-RVD oli kelpo triple threat. Ei mulla juuri muuta sanottavaa tuosta ole. Mukavasti aika meni sen parissa.

Storm palasi hyvällä tavalla ja vihdoinkin Crimsonin voittoputki katkaistiin. En edelleenkään käsitä miksi Crimsonia laitettiin noin kovaan asemaan, kun Crimson ei suoraan sanottuna näytä sellaselta kaverilta joka murskaisi kaiken tieltään. Jos nyt verrataan esim Goldbergiin tai Rybackiin. Crimsonin lookissa on oikeastaan juurikin tuo ongelma. Pituutta löytyy mutta näyttää silti kepiltä. Eikä kehässäkään mikään kovin kummallinen ole. Noh, hyvä että tuo putki päätettiin. Ja joo, odotin koko ajan vastustajaksi jotain Matt Morgania mikä olisi ollut melkoinen antikliimaksi.

WWE saa ottaa taas opiksi sillä juurikin Park-Rayn tavalla nuo ei-painija-painija kuuluukin bookata. Ei missään vaiheessa lähtenyt älyttömän tylsään pelleilyyn vaan hoidettiin sopivan nopeasti alta pois. Ei sen pitäisi olla sen vaikeampaa. Abyssin ilmaantuminen toteutettiin ihan hyvin ja pakko sanoa että nopeasti vaihtoi kuteensa siellä kehän alla. Bully Rayn eleet ynnä muut oli taas aivan kympin luokkaa. Uskomattoman hyvä ollut nämä kaverin vanhat päivät.

TNA on kyllä hyvää vastapainoa muutenkin WWE:lle etenkin kun isommassa lafkassa tag team divari on ollut niin pitkään tuuliajolla. Park-Ray jälkeinen tag team mestaruus ottelu aikalailla kertookin syyt sille. Angle/Styles vs. Kaz/Daniels oli väistämättä koko illan paras ottelu. Ihan älyttömän hyvä tag team ottelu ja ihan näin hyvää herkkua ei olla hetkeen kyllä nähty kummassakaan lafkassa ainakaan muistaakseni. Kaikki neljä ottelijaa pistivät ihan parastaan ja voittajakin yllätti jollain tapaa. En oikeen osaa sanoa muuta kuin että tässä oli tosiaan sitä tekemisen meininkiä niinkuin Ravenwood sanoikin. Upeaa katseltavaa.

Main event oli jotenkin niin odotettavissa ja aikaisemman tag team ottelun jälkeen jäikin aika vaisuksi. Sääli sinänsä kun tapahtuma on muuten älyttömän kovaa tykitystä. Ei ylittänyt eikä alittanut odotuksia. Nyt sitä Stingiä ulos mestaruuskuvioista ja vähän uusia tuulia kehiin. Tai vaikkapa se Storm-Roode.

Main eventin keskinkertaisuudesta huolimatta vuoden paras PPV. Ei valittamista missään tapauksessa. Stingin pääsy hall of famen ensimäiseksi jäseneksi tuli nähtyä jo kilometrien takaa ja eipä se Christianin hetki kovin kummallinen ollut. Kuitenkin, varsin hyvä fiilis jäi ja kyllä on WWE:llä kovat paikat päästä tähän korkeudelle No Way Outilla.
Viimeksi muokannut Stefa, Ke 13.06.2012 18:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2276
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » Ke 13.06.2012 15:04

Stefa kirjoitti:Ja Ravenwoodille, kyllähän Ravenwood noita näyttäviä loikkiaan veti erittäin paljon LAX-aikoina joskus 06-08(?) vuosina.
No en kyl oo vedelly, öhöhöhö... Mut juu en tosiaan ole Hernandezin otteluita pahemmin nähnyt, joten sikäli toi oli ihan kiva hetki kun en tommosta leiskautusta ollenkaan odottanut.

Avatar
Stefa
Viestit: 1142
Liittynyt: Su 26.06.2005 00:29
Paikkakunta: Tampere

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Stefa » Ke 13.06.2012 18:52

Ravenwood kirjoitti:
Stefa kirjoitti:Ja Ravenwoodille, kyllähän Ravenwood noita näyttäviä loikkiaan veti erittäin paljon LAX-aikoina joskus 06-08(?) vuosina.
No en kyl oo vedelly, öhöhöhö... Mut juu en tosiaan ole Hernandezin otteluita pahemmin nähnyt, joten sikäli toi oli ihan kiva hetki kun en tommosta leiskautusta ollenkaan odottanut.
Mitä v**tua mä nyt taas olen ajatellu? :lol:

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 13.06.2012 23:06

Stefa kirjoitti:Kyllähän minäkin tämän katsoin jo maanantaina mutta en saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. No, nyt sitten.
Näin. Tosin kaikki on jo sanottu, koska kuten foorumin TNA-perinteeseen kuuluu, kaikki ovat asioista samaa mieltä.

Ariesin ja Joen matsi oli tosiaan erinomainen, eikä harmittanut lainkaan, että olin ennakossani väärässä. Teksasin punaniskat olivat Nashvilleen verrattuna kuin toiselta planeetalta, ja tämä näkyi myös painijoiden asenteessa läpi shown. Kaikkein suurin muutos normaali-ilmeeseen oli Samoa Joella, joka veti tähän väliin jokavuotisen "palaan vuoden 2005 monsteriksi" -ottelunsa. Eipä itse matsista voi oikein mitään negatiivista sanoa, ainoastaan olematon taustatarina verottaa arvosanaa. Hyvä myös, että Joe kaveerasi Ariesin kanssa ottelun jälkeen, ettei taas nähty yhtä yhdentekevää heel turnia.

Kashin ja Hessun random-matsin päätyminen kortin toiseksi matsiksi oli ainakin veto, joka sai katsojan ihmettelemään mitä olisi luvassa. Hellhoundin pohjustuksella odotin dominoivaa MMA-Kashia (ja melkoisesti pikkumies Hernandezille selkään antoikin), mutta nähtävästi tarkoitus olikin tehdä reboot isolle (Teksasin) mehikaanille. Hernandez on muuten kuin Ezekiel Jackson - kumpikaan ei koskaan tee turneja, mutta vaihtelee silti face-heel-akselin välillä niin, että yleisö tietää pitääkö hurrata vai buuata. Zekellä face/heel-määritelmä tulee leveästä hymystä tai sen puutteesta, Hessu taas kertoo sydämensä hyvyydestä viiksin. Itse ottelu oli, kuten jo monesti sanottu, yllättävän hyvä. Se ei kuitenkaan häikäissyt minua niin, että odottaisin jotenkin innolla Hernandezin singles-runin toista tulemista... hrrr.

Devon & Garett vs. Robbiet oli odotusten mukainen. Ensimmäistä kertaa Garett sai kunnolla buuauksia, ja mikään ei kyllä kerro facen epäsuosiosta kuin se, että Robbie E:n sekaantuminen herättää hurrauksia. Tässä valossa olikin sitten absurdia, kuinka naurettavan over Devon oli. :lol: Teksasin yleisö suorastaan söi Ruskean Adoniksen kädestä, ja tämä feudi nyt toivottavasti paketoitiin. Tästä onkin hyvä jatkaa Garett-Devon-Madison kolmiodraamaan... Ellei sitten yhdistelmä BfG Series + Devon sekoita pakkaa. :roll:

Kolminottelu ykköshaastajuudesta oli tosiaan hieman odotuksia parempia. Se muistutti melko paljon 2010 Bound for Gloryn main eventiä, ja ihmekös tuo, kun ottelijoista 2/3 oli samoja. Tässä seurattiin sitä harvinaisempaa triple threat kaavaa, jossa kaikki ottelijat ovat enemmän tai vähemmän jatkuvasti mukana actionissa (perinteisen "yksi ottaa lukua kehän ulkopuolella" -skenaarion sijaan), ja loppua kohden matsi toimi jo erittäin hyvin. Viihdyttävä paketti oikealla voittajalla, ja RVD jobbasi puhtaasti. :shock:

Crimsonin näytteleminen backstagella herätti hieman myötähäpeää, mutta kehässä äijän setti toimi. Stormilta melkoinen statement hakata voittamaton nilkki parissa minuutissa ilman että vaivautui edes takkiaan riisumaan. Jännä nähdä, seuraako Crimson samaa tietä kuin useat voittamattomat hirviöt ennen häntä, eli muuttuuko voittoputki tappioputkeksi. Hyvin hoidettu segment / "ottelu".

Naisten matsi ei tosiaan toiminut edes sen ensimmäisen Kim vs. Tessmacherin veroisesti, ja etenkin matsin lopetus häiritsi. Ylimielinen leikkiminen ja sen takia häviäminen on klassikkotarina joka yleensä toimii, mutta nyt sillä ammuttiin huti. Se kun ei mitenkään sopinut Gail Kimille, joka on pitkällä mestaruuskaudellaan toiminut päinvastaisesti: saattanut jopa ottaa matsissa pataan, mutta käyttänyt tilaisuudet kuoliniskuun sadan prosentin tehokkuudella. Löysä kokonaisuus niin bookkauksellisesti kuin kehätoiminnankin puolesta.

Joseph Park vs. Abyss oli viihdyttävä segmenttiottelu, ja Park ottaa kyllä yleisön mukaansa huikeasti sekä näyttelee rooliaan todella hyvin. Voisiko jopa olla, että maskipäisenä hirviönä on suuri siivu talenttia jäänyt aiemmin käyttämättä? Bully Ray oli toki myös erinomainen itsensä, mutta se on jo pitkään ollut odotusarvo. Ainut särö kokonaisuudessa oli hieman ontunut loppu: kehän alle ryömiminen palveli (edelleen mystistä) tarkoitusta mutta oli hieman hoopoa, ja feikki-Abyssin chokeslam oli tönkkö. Puhtaat paperit matsille kuitenkin.

Christianin esiintyminen oli outo, eikä tarvittu nettiuutisia kertomaan, ettei mies kauheasti pitänyt tilanteesta johon oli joutunut. TNA:n historian "hienoin hetki" oli myös todellinen antikliimaksi, tulee kyllä usein muisteltua sitä Stingin paluuta / periaatteessa debyyttiä... not. Segment oli niin kummallinen, että seuraavan ottelun alkupuolikin meni vähän ohi ihmetellessä.

Tag-mestaruusottelu oli, kuten jo monet muutkin arvostelijat ovat vahvistaneet, erinomainen. Peruspaini oli virheetöntä, ja muutamat pikkuspotit toimivat niin hyvin, että ne tuntuivat paljon suuremmilta kuin mitä olivatkaan. Tämä olisi yltänyt kevyesti MOTYC-tason otteluksi, mutta... eihän kuukausien rakentelu Impacteissa liittynyt tähän otteluun mitenkään. Kurtin ja Stylesin joukkue tuntui todella randomilta, koska a) jopa viimeksi Impactissa he kilpailivat keskenään b) Styles on ollut kuviossa Danielsin ja Kazin kanssa eikä Anglea ole näkynyt c) sitäkään ei ole selitetty, miksi Angle ylipäänsä taggailee Stylesin kanssa. AJ Styles otteli kuin vanha kunnon kultapoju ja yleisö oli 100 % hänen takanaan, vaikka Phenomenal One oli paljastunut IW:ssä ilmiömäiseksi mieshuoraksi. Sama ristiriita oli muuten myös Dixie Carterin kohdalla HoF-segmentissä: aivan kuin Dixiellä olisi erikseen hahmo-Dixie, joka on lutka, ja johtaja Dixie, joka on tarinasta irrallinen yleisön huudattaja. Ei oikein toimi, kun kummatkin esiintyvät televisiossa. Mikäli tämän kaiken pystyi unohtamaan (ja ottelun loppuvaiheessa pystyi), oli itse kehäosuus kuitenkin loistava. Odotan mielenkiinnolla Whatin arviota ottelusta...

C2W sitten kuvailikin main eventiä parhaalla mahdollisella tavalla, se oli se sama Stingin ottelu joita hän on koko TNA-uransa paininut. Se, etteivät ne ole huonoja, on ihan totta, mutta eivät ne kyllä valitettavasti suurimmaksi osaksi hyviäkään ole. Kovasti myös haluaisin sympata veteraania, mutta TNA tuntuu tekevänsä kaikkensä jotta Sting tuntuisi väkisintuputetulta ja vastenmieliseltä: Sting HoFiin, Sting TNA:n historian ykkösjuttu, Sting Hoganin mukaan 'biggest star in pro wrestling today'... Koska se lakkasi olemasta itse Hulk, nähtiinkö viime BfG:ssa "passing the torch" -hetki Hulksterin ja nousevan nuorukaisen Stingerin välillä? Itse matsista tuntui puuttuvan kokonaan keskivaihe: todella hitaasta rakentelusta siirryttiin suoraan lopetusvaiheeseen. Plussaa oikeasti jännittävästä luovutustilanteesta, jossa Sting väänsi Roodea Scorpion Deathlockilla ja kotikatsomo haukkoi kauhuissaan henkeään. Harmittavan keskinkertainen pääottelu muuten hienolle tapahtumalle.

Slammiversary oli kokonaisuutena todella viihdyttävä show, ja yltää kevyesti lafkan historian Top 5:een, ellei jopa Top 3:een. Sanomattakin lienee selvää, että se oli myös samalla kirkkaasti TNA:n paras show tänä vuonna. Kokonaisuudessa oli vain kaksi heikkoutta: ensinnäkin ottelujärjestykseen olisi voinut tehdä pienen viilauksen, nykyisellään ykköshaastajuuskolminottelun ja joukkuemestaruusottelun väliin jäi pitkä pätkä, jossa ei nähty niin laadukasta kehätoimintaa vaan enemmän segmentmäisiä vetoja. Suurempi heikkous oli muistettavan ja huipputasoisen pääottelun puute: main event on kuitenkin aina se, joka kruunaa ikimuistoisen tapahtuman. Pienistä vioistaan huolimatta todella nautinnollinen show.

Aries vs. Joe **** / ylitti odotukset
Kash vs. Hernandez ***- / ylitti odotukset
Devon & Garett vs. Robbie E&T ** / ylitti odotukset
Hardy vs. Anderson vs. RVD ***½ / ylitti odotukset
Crimson vs. Storm N/A
Kim vs. Tessmacher *½ / alitti odotukset
Park vs. Bully Ray ***+ / vastasi odotuksia
Styles & Angle vs. Kaz & Daniels ****+ / ylitti odotukset
Roode vs. Sting **½ / vastasi odotuksia

*** Joseph Park
** AJ Styles
* Samoa Joe


Katso: X-Division ja tag-mestaruusottelut
Vältä: - (naisten matsin voi skipata)

Avatar
Juge
Viestit: 739
Liittynyt: Su 11.05.2008 18:36
Paikkakunta: Suomusjärvi

Re: TNA Slammiversary 10.06.2012

Viesti Kirjoittaja Juge » La 16.06.2012 17:40

Ei pettänyt Slammiversary X

Aries shown openerissa --> toimii aina. Vauhdikasta menoa. Nautin kovasti. Crusifix Bomb oli nätti liike ja samaten Brainbuster näytti myös todella murhaavalta. Hieman ihmettelen matsin näinkin suurta suosiota täällä, omasta mielestäni tämä oli hyvä ottelu, muttei erinomainen ***

En tiedä mistä tämä Hernandez-Kash ottelu oli oikein repäisty, mutta matsi oli toimiva. Oikein solidia äksöniä. Vauhtia oli paikoin jopa enemmän kuin openerissa. Hernandezin loikka oli ilmava ja kaunis, kuten myöskin Kashin Tornado DDT. Joku sanoikin, että tällaisista improtru-otteluista WWE:n olisi syytä ottaa mallia. I totally agree ***-

Garett & Devon vs. Robbiet oli myös ihan mukava matsi. Pidettiin sopivan lyhyenä, ja käytti ajan hyödykseen. Eipä tässä kummempia **½

Three Way oli kelvollista katseltavaa, vaikka minäkin alan jo vähän kyllästyä näihin Hardy-Andersson ym. ottelupareihin. Yllättävän hyvä ottelu ja voittajakin oli oikea ***

Storm oli mukava yllätys Crimsonin haasteeseen vastaajaksi, itsekkin odottelin sieltä tulevan Morganin Matt. Ottelu oli lyhyt. Hyvin vähän siinä loppujen lopuksi tapahtui. Vähän pettynyt olen siihen, että Crimsonin putki katkesi tällä tavalla. Hyvä kuitenkin, että se katkaistiin, ja nyt odotan innolla että miten Crimsonia aletaan nyt rakentamaan **-

Naisten matsi ei ollut niin hyvä kuin Sacrificessa. Melko löysää tekemistä kehässä. Tessmacherin voitto ei miellyttänyt. Olisi saanut Kim sen vyön kenelle tahansa muulle tiputtaa. Tess on liian vihree vielä IMO. Pettymys *+

Park-Ray oli toimiva segmenttiottelu (hieno termi btw). Ihan odotetunlaista menoa. Ray oli jälleen loistava ja Park veti myös hyvin. Ja se mies kuka sieltä kehän alta tuli lopussa ei ollut Chris you know, Abyss, vaan joku muu iso mies. Kukaan ei vaihda vaatteita noin nopeasti, paitsi Nikke Knatterton :wink: ***

Tag-mestaruus ottelu oli silkkaa mahtavuutta. Mitä muuta sitä voi odottaakkaan, kun kehässä on tuollaisia painijoita. Kaikki tästä on jo sanottu, joten tyydyn vain itse toteamaan: Vuoden paras Tag Team ottelu, sekä MOTN ****

ME oli ihan perus Sting-matsi. Herrat olivat jo kohdanneet Victory Roadissa No Holds Barred -ottelussa, joten nyt tällainen tavallinen singles match tuntui aika tylsältä. Tässäkin oli kuitenkin ihan kivoja hetkiä, kuten ne pari Scorpion Deathlockia. Keskinkertainen ottelu ***-


Kyllä tämä oli TNA:n tämän vuoden tasoon nähden ihan kelvollinen tapahtuma. Alakortti rokkasi mm. kahden ensimmäisen ottelun voimin, mutta yläkortti ei ihmeempiä tarjonnut, poikkeuksena tietenkin Tag team -mestaruusottelu, joka oli tosi kova. Stingin nimeäminen Hall of Fameen oli ihan kiva juttu, mutta itseä pisti suuresti hymyilyttämään se Hoganin heitto "biggest star in pro wrestling today" #-o Nyt kyllä liioittelit ja pahasti, brother :hulk:. Christianin vierailu oli aika plääh. Mutta näin, kyllä tämän parissa viihtyi. Hyvä tapahtuma.

TNA Slammiversary X: 2.66667 ~ ***-
“There’s a thin line between being a hero and being a memory.”

Vastaa Viestiin