Slammiversary IX - 12.6.2011

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.
Vastaa Viestiin
Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Slammiversary IX - 12.6.2011

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 30.05.2011 13:59

Kuva


Slammiversary IX

Promotion: TNA Wrestling
Venue: Impact! Wrestling Zone
City: Orlando, Florida
Date: June 12, 2011

<center>
TNA World Heavyweight Championship:
Sting (c) vs. Mr. Anderson - Singles match

TNA Women's Knockout Championship:
Mickie James (c) vs. Angelina Love (w/ Winter)

#1 Contendership for the TNA World Heavyweight Championship:
Kurt Angle vs. Jeff Jarrett (w/ Karen Jarrett) - Singles match
Should Kurt Angle lose, he must surrender Jeff Jarrett his Olympic Gold Medal

Crimson vs. Samoa Joe - Singles match

Matt Morgan vs. Scott Steiner - Singles match
</center>

Siinä kortti näin pari viikkoa ennen iltaa. Pari huomiota näin alkuun - viime Impactin perusteella annoin Andersonille tweener-statuksen, mutta Joesta en vielä osannut päättää, pitäisikö tuokin muuttaa vihertäväksi. Mielipiteitä? En muista ainakaan, että kaveri olisi sen likaisempia temppuja tehnyt, kuin kieltäytyminen Crimsonin auttamisesta Abyssin kourissa. Edelleen, mielipiteitä?

Slammiversary on totutusti tullut markkinoiduksi TNA'n SummerSlamina, kesän ykköstapahtumana. Mielipiteitä rajusti jakanut King of the Mountain-matsityyppi näki periaattessa päivänvalonsa Slammiversaryssa, tuo nimittäin oteltiin ensimmäistä kertaa 2.6.2004, tapahtumassa joka kulki ihan vain nimellä "TNA Pay-Per-View". Silloin Jeff Jarrett kukisti mestarin, R-Truthin, sekä kolme muuta painijaa, noustessaan NWA Heavyweight Championiksi. Vuosi eteenpäin ja historian ensimmäisessä Slammiversaryssa nähtiin historian toinen King of the Mountain-ottelu. Tämä perinne siis jatkui aina vuoteen 2009, jolloin ensimmäistä kertaa näimme ottelun kahdesti. Ensin Suicide kävi puolustamassa X Division-mestaruuttaan, jota seurasi Kurt Anglen mestaruuspoiminta Mick Foleyn kustannuksella. Tähän tuo perinne kuitenkin tyssäsi, emmekä ole nähneet King of the Mountain ottelua since. Emme näe tänäkään vuonna.

Kortti kyllä vaikuttaa hyvältä, ihan Slammiversaryn arvoinen. Tietysti se yksi asia, joka aina PPV'n kohdalle osuessa aiheuttaa itselleni pienempiä odotuksia, on tuo lato, joka tunnetaan myös nimellä Impact! Zone, ilmeisesti nykyisin Impact! Wrestling Zone. Hiukan vaikea on eläytyä siihen "Big Time"-fiilikseen, kun katsomossa on 1100 silmäparia. Mutta jos nyt yritetään kuitenkin :)

Jos Sacrificessa saatiin yksi maailmanmestaruuskuvioiden ympyröistä kiinni, niin nyt saadaan se eniten odotettu. Kun ei Against All Odds-uusintaa miehelle myönnetty, ja haitallinen sivutekijä nimeltään RVD pyöri ympärillä koko ajan, oli lopulta aika tarttua itse härkää sarvista ja hoitaa kotiin parin viikon takainen ykköshaastajuusottelu Battle Royalin muodossa. Vielä kun skorpioonikuningas hoiti homman kotiin Sacrificessa, ei monien toivomalle Anderson/Sting-kohtaamiselle ollut enää estettä.

Jos ovat maailmanmestaruuskuvioissa samat naamat pyörineet pitkään, niin eipä ole Kurt Anglen ja Double J'nkään vihanpito mikään viikko sitten tyhjästä kasattu feudi. Genesiksessä No Contest, Against All Oddsissa ja LockDownissa Jarrett, sekä lopulta Sacrificessa Angle. Nyt homman nimi on ilmeisesti viimein se kuuluisa Final Battle, joka olisi hyvin voinut tapahtua jo LockDownin kohdalla. TNA'nhan piti vähän jopa jarrutella tuota feudia, koska sitä ei ilmeisesti voinut Sacrificen väli-PPV-meiningeissä lopetella (sinänsä ihan ymmärrettävää), joten tuo Chyna-visiitti revitiin jostain p****estä ja lopullinen Angle/Jarrett-blowoff saatiin Slammiversaryyn. Noh, saatiinpahan kuitenkin. Panoksena siis ykköshaastajuus raskaansarjan mestaruudeen, sekä, Anglen hävitessä, miehen kultamitali. Kovat ovat panokset, toivottavasti ottelukin. Hyvään matsiin miehet pystyvät, siitä ei ole epäilystä.

Naisten divarissa, ties missä huumeissa etenevä, Angelina Love kohtaa Mickie Jamesin ensimmäisessä maailmanmestaruusottelussaan "turninsa" jälkeen. Winter lienee kulmauksessa, ei siitä sen enempää. Ihan mielenkiintoinen matsi varmasti.

Muita kortissa ovat sitten Joe'n yritys katkaista Crimsonin undefeated streak, sekä parin powerhousen törmäys. Joe-matsi tulee hyvään paikkaan, sillä vaikkei mies mikään Undertaker ole, kyllä häneltä silti sen verran arvoa löytyy, että Crimson näyttää oletettavalla voitollaan paljon kovemmalta. Morgan/Steiner-feud ei ole sen ihmeemmin napannut, katsellaan nyt.

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Viesti Kirjoittaja erkko777 » Ma 30.05.2011 14:54

Hyvältä näyttää, vielä kun saadaan AJ:lle, Danielsille, Beer Moneylle ja Gunseille matsi niin hyvä tulee. Kaikki tämänhetkiset matsit ainakin kiinnostaa.
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja enska » Ma 30.05.2011 15:14

Huoh, kuinka surkealta Slammiversary kuulostaa. Anglen ja Jarrettin neljässadas peräkkäinen PPV-kohtaaminen lähinnä oksennuttaa, Crimsonin ja Joen matsi tuntuu täysin mälsältä, Morgan ja Steiner voivat korkeintaan yltää kahden tähden veroiseen matsiin ja jokainen nyt varmasti tietää, miten hienoja otteluja Sting nykypäivänä vetelee. Oikeastaan ainut näistä julkistetuista matseista, joka edes pikkasen kiinnostaa, on Angelina Loven ja Mickie Jamesin taistelu naisten mestaruudesta, ja sekin kertoo jotain kortin kamaluudesta.

Erkon mainitsemissa painijoissa voisi olla sitä, mitä tämän PPV:n pelastamiseen tarvitaan, mutta on harmi, että päämatsit ovat tässä(kin) Slammiversaryssa heikkoja. Toivottavasti Anderson voittaa vyön, jotta jatkossa saataisiin kunnollisia mestaruusmatseja.

Villi unelmani olisi se, että AJ ja Daniels haastaisivat Beer Moneyn tag team -mestaruuksista. Se olisi matsi, jonka kehtaisi panna vuoden toiseksi suurimman tapahtuman rivistöön.

Vastaa Viestiin