Ylläpito & Moderaattorit

Yleistä keskustelua foorumiin ja sivustoon liittyen. Myös kaikenlaiset toivomukset ja parannusehdotukset ovat tervetulleita.
Lukittu
Avatar
Trisu
Queen of the World
Viestit: 344
Liittynyt: Su 16.11.2003 23:20
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Ylläpito & Moderaattorit

Viesti Kirjoittaja Trisu » Su 03.10.2004 13:21

Tämän aiheen avulla haluamme selventää moderaattoreiden ja ylläpidon tehtäviä foorumilla, jotta osaisitte osoittaa kysymyksenne ja toiveenne oikeille henkilöille.

MODERAATTORIT: Jack DiBiase, Kenitys, Riveni, Saimou, Tzei-em
Moderaattoreiden tehtävä on pitää yllä yleistä järjestystä foorumilla. Tämä näkyy useimmiten turhien viestien ja aiheiden poistamisena, mutta moderaattoreiden puoleen voit myös kääntyä, mikäli tarvitset apua esimerkiksi tagien ym. käytössä. Moderaattoreille voit myös huomauttaa, mikäli joku toinen foorumilainen on käyttäytynyt huonosti tai kirjoittanut esimerkiksi loukkaavan yksityisviestin. Tällöin moderaattorit auttavat sinua selvittämään tilanteen, tai tarpeen vaatiessa kääntyvät ylläpidon puoleen asian suhteen. Moderaattorit myös pitävät silmällä käyttäjiä yleisesti ja osallistuvat täten tehokkaasti koko foorumin valvontaan.

YLLÄPITO: Trisu, TM.
Ylläpito hoitaa foorumin teknisen puolen, sekä on vastuussa käyttäjien bannaamisesta, poistamisesta tai "rankaisemisesta" (esimerkiksi avatarin käyttöoikeuden väliaikainen poistaminen avatareihin liittyviä sääntöjä rikottaessa). Ylläpidossa olevat henkilöt ovat ainoat foorumilla, jotka pääsevät Hallintapaneeliin. Tämä taas tarkoittaa sitä, että ainoastaan ylläpito voi säädellä esimerkiksi käyttäjän titteliä, avataria, allekirjoitusta ym. tietoja. Vain ylläpito voi lisätä käyttäjiä "Keskustelijat" -ryhmään, joskin moderaattorit toki voivat mielipiteillään vaikuttaa siihen, ketkä "Keskustelijoihin" pääsevät. Tarvittaessa ylläpito on foorumilaisten käytettävissä myös kaikenlaisten yleisten foorumia koskevien kysymyksien suhteen.

Lukittu