Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ti 10.04.2012 23:11

Tadaa! Uusi topiikki.

Jotain tällaisia fantasiabookkaus-aiheita täällä toki onkin jo, mutta ei mielestäni tällaista nykyhetkeen viittaavaa. Tässä tuore lainaus RAW-ketjusta Brock Lesnarin kahdeksan vuoden tauon toisen esiintymisen jälkeen:
The Crash kirjoitti:En olisi missannut juuri mitään, vaikka olisin jättänyt tämän jakson väliinkin. Mitä nyt Lessulle ja Cenalle saatiin matsi vajaan kolmen viikon päästä nähtävään Extreme Rulesiin. Aivan päin honkia on tätäkin feudia rakennettu. Huoh.
Niin, The Crashin mielestä John Cenan ja Brock Lesnarin feudia on rakennettu päin honkia. Oletko tästä samaa mieltä? Millä tavalla sinä olisit bookannut tai bookkaisit John Cenan ja Lesnarin feudin? Mitä ensi viikolla pitäisi tapahtua? Entä sitä seuraavalla? Mitenkäs Extreme Rulesissa?

Ketjun ideana on siis pureutua johonkin käynnissä olevaan kuvioon ja fantasiabookata se uusiksi. Enskahan tätä on jo vuosia tehnyt onnistuneesti ja kehutusti. Monesti on mietitty, että miksei Enska ole WWE:ssä käsikirjoittamassa. Täällä ketjussa olisi hyvä pitää nimenomaan konkretia ja perustelut mielessä. Eli mitä minäkin viikkona tapahtuu: miten kuviota viedään johdonmukaisesti ja kiinnostavasti eteenpäin.

Jotta ketju pysyisi mielenkiintoisena, niin voitaisiin rajata se näin aluksi käsittelemään nimenomaan tätä John Cenan ja Brock Lesnarin feudia tai laajemmin ajateltuna Cena- tai Brock-kuviota.

Estraadi on teidän!
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
The Crash
Viestit: 336
Liittynyt: Ti 10.08.2010 23:07

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja The Crash » Ti 10.04.2012 23:54

Kiitoksia vain tästä kyseenalaisesta kunniasta. :D

Mistä nyt aloittaisin. Brockia ei ensinnäkään olisi kuulunut buukata heelinä, sillä fanit tulevat joka tapauksessa hurraamaan hänelle ja buuaamaan Cenalle. Paljon enemmän saataisiin irti, jos fanit saisivat itse vaikuttaa, että kummalle painijalle he haluavat hurrata. Ei pitäisi sekoittaa tähän sitä perinteistä face/heel-jakoa.

Toiseksi missä välissä Laurilla on mennyt sukset ristiin Cenan kanssa? Jos Brockista halutaan tehdä Laurin kätyriä, niin miksei häntä lähetetä suoraan Punkin kimppuun, jonka kanssa Lauri on feudannut viimeiset kuukaudet?

Kolmanneksi Brockia ei olisi kuulunut missään olosuhteissa päästää mikin varteen syystä, että hän menettää viimeisetkin uskottavuutensa avatessaan suunsa. Parempi olisi ollut tuoda häntä esiin kaiken tieltään jyräävänä monsterina, mutta nyt hän on kuin kuka tahansa perusindyuikkari.

Neljänneksi WWE-mestaruus on toista kertaa putkeen saatu näyttämään toisarvoiselta toisen luokan kansalaisten puuhastelulta. Miksi muun rosterin oli tultava kehään erottamaan Brock ja Cena toisistaan?

Viidenneksi tämä matsi tulee aivan liian pian. 20 päivää ei ole tarpeeksi, jotta tästä saataisiin rakennettua samanlainen spektaakkeli kuin Rock-Cena oli. PPV:n ostoluvut tulevat nousemaan toki hieman, mutta tässä olisi aineksia huomattavasti suurempaankin.

Kuudenneksi mikä tulee olemaan matsin lopputulos? Kummallakaan ei ole varaa hävitä tätä ottelua, sillä Cena on firman isoin supertähti ja saanut vastikään turpiinsa Rockilta. Brock taas on vasta palannut takaisin WWE:hen. Jos matsi päättyy johonkin tuplauloslaskuun, niin siitä ei hyödy kukaan.

Lisää voitte lukea tästä. Siinä on puitu minusta hyvin tähän feudiin liittyviä epäkohtia, jotka osuivat aika hyvin yhteen omien mietteideni kanssa.
"All publicity is good publicity."

SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ke 11.04.2012 08:08

The Crash kirjoitti:Mistä nyt aloittaisin. Brockia ei ensinnäkään olisi kuulunut buukata heelinä, sillä fanit tulevat joka tapauksessa hurraamaan hänelle ja buuaamaan Cenalle. Paljon enemmän saataisiin irti, jos fanit saisivat itse vaikuttaa, että kummalle painijalle he haluavat hurrata. Ei pitäisi sekoittaa tähän sitä perinteistä face/heel-jakoa.
Jos maanantain jaksoon on uskomista, kyllä Lesnar heattia edelleen saa väännettyä ihan kiitettävästi, vaikka sitten Cenakin oman osansa edelleen repisi. Melkein kuulosti siltä, että kun Cena veti sen 50-50-reaktion, niin ei kovin moni Cenalle buuannut Lesnarillekaan hurrannut.
The Crash kirjoitti:Toiseksi missä välissä Laurilla on mennyt sukset ristiin Cenan kanssa? Jos Brockista halutaan tehdä Laurin kätyriä, niin miksei häntä lähetetä suoraan Punkin kimppuun, jonka kanssa Lauri on feudannut viimeiset kuukaudet?
Mielestäni tuo jotenkin selitettiin? Voi olla, että olen väärässä, viisaammat korjatkoon. Cena/Lesnar nyt vain on varma money match, joten mielestäni tämä voidaan hyvin otella jo nyt, ajaa Lesnar sisään voitolla ykkösnimestä.
The Crash kirjoitti:Kolmanneksi Brockia ei olisi kuulunut missään olosuhteissa päästää mikin varteen syystä, että hän menettää viimeisetkin uskottavuutensa avatessaan suunsa. Parempi olisi ollut tuoda häntä esiin kaiken tieltään jyräävänä monsterina, mutta nyt hän on kuin kuka tahansa perusindyuikkari.
En allekirjoita. Eihän Lesnar mikään Punk mikin varressa ole, mutta ihan vain jo tuolla äijä-potenssilla saadaan kyllä kasaan uskottavia vitsejä - eikä lupa mainita UFC:n raskaansarjan maailmanmestaruus varmasti häiritse herran statusta myöskään.
The Crash kirjoitti:Kuudenneksi mikä tulee olemaan matsin lopputulos? Kummallakaan ei ole varaa hävitä tätä ottelua, sillä Cena on firman isoin supertähti ja saanut vastikään turpiinsa Rockilta. Brock taas on vasta palannut takaisin WWE:hen. Jos matsi päättyy johonkin tuplauloslaskuun, niin siitä ei hyödy kukaan.
Cenalla on varaa hävitä. Mies ei ole muuta tehnytkään kuin voittanut viimeiset seitsemän vuotta, joten kyllä Lesnarin kaltaiselle luonnonoikulle voi hävitä. Kikka on siinä, että ottelu on kova, enkä yhtään epäile, etteikö se tulisi olemaan.

Itse rakentaisin jotenkin näin. Kunnon puolentunnin vääntö, joka päättyy Lesnarin voittoon. Kenties saa päämestaruuden näyttämään heikommalta, kyllä siitä päästään yli. Selostajat, ehkä jopa muu rosteri, ylistävät matsia ja sille luodaan ns. kayfabe-kulttiasemaa - sehän voi saavuttaa em. aseman jo ihan muutenkin. Siitä sitten Lesnar hakemaan ykköshaastajuutta, Cenan kulkiessa omia polkujaan.

Pointti on se, että sitten kun esimerkiksi SummerSlamissa herrat kohtaavat WWE Championshipista, se matsi tulee olemaan erinomaisesti rakennettu. Rematch tästä eeppisestä Extreme Rules-väännöstä - itse en edes häiriintyisi, vaikka Lesnar olisi voittamaton tähän tullessa. Kunhan herrat eivät kohtaa ennen sitä. Vaikutteita vuodesta '94, Bret Hart vs. Owen Hart-kuviosta.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja What » Ke 11.04.2012 12:10

Miten minä bookkaisin Lesnar-Cena kuvion? Ensinnäkin en olisi laittanut Brockia heti feudiin Cenan kanssa, koska Lesnarin kehäpaluu olisi tuonut niitä ppv-ostoja melkein ketä vastaan tahansa. Mutta nyt kun asiat ovat näin, niin...

Lesnar-Cena ottelevat ihan kunnollisen ottelun Extreme Rulesissa. (ei mitään minuutin teaseria) Lesnar voittaa. Seuraavan RAW:n avaa John Cena täysin maansa myyneenä. Hävittyään ensin Rockille ja nyt Brockille, Cena alkaa epäilemään itseään ja vetäytyy kokonaan ohjelmistosta pariksi kuukaudeksi löytääkseen jälleen oman itsensä. Toisin kuin Survivor Series 2010:n jälkeen, nyt WWE:llä on oikeasti varaa jättää Cena joksikin aikaa ulos. Johnin poissaolon aikana Brock voi kinastella WWE-mestari Punkin tai miksei HHH:n kanssa. Tuolloin 2010 tuo ykkösmiehen taakka olisi pitänyt sälyttää Randy Ortonin niskoille, ja kaikkihan tiedämme ettei Randysta moiseen tehtävään ole. Brockista, Punkista ja HHH:sta sen sijaan on.

Keskikesällä Cena sitten palaa motivoitunempaana kuin koskaan, marssii Summerslamiin Brockia vastaan ja tällä kertaa voittaa, umpeuttaen keväiset haavat karvaista tappioista.

Näin minä jatkaisin tätä kuviota.

Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 11.04.2012 14:49

What kirjoitti:Ensinnäkin en olisi laittanut Brockia heti feudiin Cenan kanssa, koska Lesnarin kehäpaluu olisi tuonut niitä ppv-ostoja melkein ketä vastaan tahansa. Mutta nyt kun asiat ovat näin, niin...
Tämän on jo kirjoittanut moni muukin, joukkoharha sanon minä. Lesnar ei todellakaan toisi kovinkaan montaa lisäostoa jollain Kofi Kingston -matsilla. Jos jonkun midcarderin murskaamista kaupattaisiin lämmittelynä tulevaan isoon Cena-matsiin voisi ostoja tulla jokunen lisää (koska Lesnar-Cena-kuvio kiinnostaa), mutta se nakertaisi Lesnar vs. Cenan ihmeellisyyttä samalla toisesta päästä (kun siihen ei enää yhdistyisi sitä Lesnarin paluun magiikkaa), joten vaikutus olisi korkeintaan +-0. Lesnar vs. Cena on sen sijaan tapahtumaa myyvä ottelu, olkoonkin, että se tulee nyt hieman hätiköidyn makuisesti.

Jos Lesnar vs. Cenaa oltaisiin todella haluttu säästää esimerkiksi SummerSlamiin, olisi nykyrosterista jotakuinkin ainut riittävän suuri nimi Lesnarin comeback-vastustajaksi Randy Orton. WWE-mestaruusottelua ei olisi ollut järkeä antaa palaavalle Brockille kultalautasella (etenkin kun comeback-ottelu Punkia vastaan olisi ollut todellinen lose-lose-tilanne), ja loput aktiivirosterista eivät sitten enää olekaan riittävään suuria nimiä Lesnaria vastaan. HHH:ta ja Takeria ei kannata näin pian Manian jälkeen käyttää, ja Ortonillakin on momentumin suhteen suvantovaihe meneillään, joten ainut oikea paluuvastustaja Brockille oli Cena.

Kuinka minä olisin homman suuressa viisaudessani bookannut? Pistänyt Lesnar vs. Cenan vasta seuraavan PPV:n (Over the Limit) vetonaulaksi, ja käyttänyt ylimääräiset viikot Lauri-Lesnar-Cena-kolmiodraaman selittämiseen ja rakenteluun. Välttävän selityksen pystyn jo minäkin keksimään: Lauri ei ole tyytyväinen Cenaan, jonka pitäisi olla firman kasvot, mutta joka kuitenkin häviää uransa suurimmassa ottelussa filmitähdelle. No, Cenan heikkoudelle löytyy kuitenkin järkevä selitys: hänen ei edes pitäisi olla firman kasvot, vaan hän pystyi nousemaan siihen rooliin ainoastaan sen takia, että alkuperäinen alfauros Lesnar lähti lätkimään. Nyt kuitenkin mestari-hr-päällikkömme on houkutellut Brockin takaisin, ja hän aikoo myös palauttaa Brockin sille paikalle jolla hänen olisi pitänyt olla viimeiset 8 vuotta. Tällaisesta puheesta (Ässä) ja käytöksestä (Brock) Cena ei yhtään tykkää, ja tadaa, syy vihanpitoon on olemassa.

En kuitenkaan syytä WWE:tä bisnesmielessä siitä, että he yrittävät jatkaa WrestleManian ja Miami-Rawn momentumia välittömästi kun siihen on mahdollisuus, eivätkä tyydy siihen, että Extreme Rules jäisi taas yhdeksi huonosti myyväksi väli-PPV:ksi. Lesnar ei myöskään luultavasti tienaa E:ssä mitään pikkurahoja, joten on enemmän kuin järkevää pistää hänet välittömästi myös tuottamaan PPV-tuloja. Olen kuitenkin samaa mieltä sen näkemyksen kanssa, että edes kuukauden malttamalla jokin toinen PPV olisi korvannut nyt menetetyt ostot korkojen kanssa, kun Lesnar vs. Cenan ilmiömäisyyttä oltaisiin ehditty rakentelemaan enemmän. Mutta onhan tässä edelleen kaksi viikkoa aikaa...

Ai niin, en myöskään bookkaisi Rockia ja Lesnaria vastakkain dirt sheetien tietämällä ja kaikkien hyväksymällä tavalla WrestleManiaan, vaan käyttäisin kumpaakin "WWE:n ulkopuolista megatähteä" erikseen WWE:n kestonaamoja vastaan. Toki Lesnarista nyt ehtii tässä vuoden aikana tulla kaiken järjen mukaan enemmän rosterin jäsen kuin The Rockista, mutta silti: yhtä ostoennätystä pidempiaikaista hyötyä megavoimista saisi, kun he auttaisivat nostamaan WWE:n paikallaan junnaavaa upper midcardia seuraavalle tasolle. Tai edes legitimoisivat Cenasta, Ortonista ja Punkista vertaisiaan megatähtiä, jotka sitten voisivat siirtää tuota auraa taas eteenpäin. WM-spekulaatio lienee kuitenkin vielä tässä vaiheessa turhaa, ja paljon ehtii tapahtua välissä, joten katsellaan.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja What » Ke 11.04.2012 23:41

Saimou kirjoitti:Tämän on jo kirjoittanut moni muukin, joukkoharha sanon minä. Lesnar ei todellakaan toisi kovinkaan montaa lisäostoa jollain Kofi Kingston -matsilla. Jos jonkun midcarderin murskaamista kaupattaisiin lämmittelynä tulevaan isoon Cena-matsiin voisi ostoja tulla jokunen lisää (koska Lesnar-Cena-kuvio kiinnostaa), mutta se nakertaisi Lesnar vs. Cenan ihmeellisyyttä samalla toisesta päästä (kun siihen ei enää yhdistyisi sitä Lesnarin paluun magiikkaa), joten vaikutus olisi korkeintaan +-0. Lesnar vs. Cena on sen sijaan tapahtumaa myyvä ottelu, olkoonkin, että se tulee nyt hieman hätiköidyn makuisesti.
Duunimatkalla junassa jäin miettimään tuota asiaa ja totesin että näinhän se on. Jos Lesnar nyt ottelisi Extreme Rulesissa vaikka R-Truthia tai Randy Ortonia vastaan, niin eipä se kauheasti kiinnostaisi itseäni. Mielenkiintoa vesittäisi Lesnarin satavarma voitto ja koko ajan mielessä kolkuttelisi, että milloin nähdään Lesnar vs.Cena/Rock/HHH/Punk/Taker. Saimoun mainitsemista syistä Cena on tuosta viisikosta tällä hetkellä ainoa käytettävissä oleva.

Joillakin vahvimmin Cena-matsin säästämisen puolella olevista tuntuu olevan vaikeuksia käsittää, että Brockin tilanne on täysin eri kuin Rockyn. Dwaynella on koko ajan jotain proggista meneillään, (Snitchin kuvaukset näin esimerkiksi) eikä hänellä olisi mitään "tarvetta" olla leikissä mukana ollenkaan. Ainakaan rahan takia. Brock taas... ei ole todellakaan mikään leffatähti. UFC-ura on ohi, NFL:ään häntä ei huolittu. Mitä muuta hän tekisi kuin olisi WWE:ssä ja keräisi pennejä eläkekassaan? Työskentelisi kaupan kassalla tai baarin ovimiehenä. Don't think so...

MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 11.04.2012 23:53

Joo eiköhän Brockille löytyisi töitä aika paljon näin halutessaan. Eri asia pysytäänkö edes lähelle WWE:n maksamissa palkoissa.

Itse bookkaisin tämän Brock kuvion juuri niin kuin se on bookattu. Olen nimittäin diggaillut tästä kuviosta varsin paljon, sillä tämä on vienyt Cenankin hahmoa aika pitkälti johonkin suuntaan tuon Rocky tappion jälkeen. Juuriki tällaiseen munallisempaan suuntaan, mistä selittelin hyvin paljon "v***u" sanaa sisältävän viestin Raw-ketjuun. Brockista tulee sitten ER:ssä top dog pieksemällä Cenan ja sitten ei voi kukaan muu kiistellä siitä kuka on paras kuin Rock ja CM Punk. Cena voisi tosiaan saada jonkin hermoromahduksen "aika ajoin minusta ohi" tyyliin tai sitten Brock voisi pistää miehen sille lomalle. Siinä välissä sitten vaikka kuvailis sen Marine 3:n ja vähän ennen Summerslamiä entistä enemmän munakkaammalla asenteella Lesnarin kimppuun. 'Slamissä sitten kunnon battle Brockin ja Johnnyboyn välillä.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja What » To 12.04.2012 11:05

Mr. Off Topic kirjoitti:Joo eiköhän Brockille löytyisi töitä aika paljon näin halutessaan. Eri asia pysytäänkö edes lähelle WWE:n maksamissa palkoissa.
Niin mitä töitä? Lesnar on koko ikänsä ollut kilpaurheilun / WWE:n kanssa tekemisissä, ja on selvästi sellainen ihminen, että tekee tuota niin kauan kun kroppa vaan kestää. Ei tuollaiselle miehelle mikään autokauppiaan duuni sovi. Toki jonkinlaisena mainosmiehenä UFC:lle hänellä olisi varmasti ollut käyttöä, mutta rahaa siitä ei taatusti olisi tullut kuten Vinceltä ja enpä tiedä kuinka paljon Brock moisesta roolista olisi nauttinut. WWE on oikeastaan ainoa jäljellä oleva vaihtoehto, nyt kun kilpaurheilijan ura on mitä ilmeisimmin finaalissa.

MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » To 12.04.2012 11:17

What kirjoitti:
Mr. Off Topic kirjoitti:Joo eiköhän Brockille löytyisi töitä aika paljon näin halutessaan. Eri asia pysytäänkö edes lähelle WWE:n maksamissa palkoissa.
Niin mitä töitä? Lesnar on koko ikänsä ollut kilpaurheilun / WWE:n kanssa tekemisissä, ja on selvästi sellainen ihminen, että tekee tuota niin kauan kun kroppa vaan kestää. Ei tuollaiselle miehelle mikään autokauppiaan duuni sovi. Toki jonkinlaisena mainosmiehenä UFC:lle hänellä olisi varmasti ollut käyttöä, mutta rahaa siitä ei taatusti olisi tullut kuten Vinceltä ja enpä tiedä kuinka paljon Brock moisesta roolista olisi nauttinut. WWE on oikeastaan ainoa jäljellä oleva vaihtoehto, nyt kun kilpaurheilijan ura on mitä ilmeisimmin finaalissa.
Itsellä tulee oikeastaan mieleen kaikki edustustehtävät, promotilaisuudet. Mies kelpaisi varmaan jonkinlaiseksi valmentajaksi yms. En pistäisi jotain B-luokan leffaroolejakaan pois laskuista. Kyllä sitä työtä löytyy tuollaiselle tähdelle, mutta kuten sanoit rahaa ei tulisi yhtä paljon kuin Vinceltä ja hiukan veikkaan, että Brockilla löytyy itselläkin jotain mielenkiintoa vapaapainia kohtaan.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Jomppa
Viestit: 253
Liittynyt: Ma 10.09.2007 12:27
Paikkakunta: Tampere

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja Jomppa » Su 15.04.2012 00:59

Mielestäni tämä Lesnarin paluu on toteutettu tosi hienosti, ja miksei pistää miestä samantien Cenaa vastaan ER:ssä kun rauta on vielä kuumaa? Ja pidän tästä ideasta että Lesnar tuli WWE:n ottamaan ykköspaikkansa takaisin. Ja sitäpaitsi on ollut suorastaan ilo katsella kun Cena ottaa Lesnarilta turpiin kokoajan, Että mulla ei ole mitään valittamista tästä kuviosta, ainakaan vielä.

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 15.04.2012 14:20

Jomppa kirjoitti:Ja pidän tästä ideasta että Lesnar tuli WWE:n ottamaan ykköspaikkansa takaisin.
On kyllä totta, että Cena on se WWE:n ykkösnimi kaikesta huolimatta, mutta silti olisin toivonut sitä että Lesnar olisi tullut hakemaan sen ykköspaikkansa ihan sen maailmanmestaruuden kautta. Ai että, Lesnar vs. Jericho/Punk. Tuo olisi kyllä kelvannut, harmi vaan että se Cena on kuitenkin se ykkösnimi siitäkin huolimatta, ettei ole mestari.

Noh, emmeköhän me sen Lesnarinkin vielä siellä mestaruuskuvioissa näe, ja luultavasti juuri Punkia tai Jerichoa vastaan. En valita.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja enska » To 24.05.2012 18:44

Brodus Clay on purjehtinut tammikuusta saakka tuuliajolla. Tässä on minun kieroutunut fantasiabookkaukseni miekkosen pelastukseksi.

Opimme ihan aluksi tuntemaan Clayn vihaisena ja ilmeettömänä järkäleenä NXT:ssä. Brodus ei nauranut, tanssinut tai edes hymyillyt koskaan. Mies oli menestystä ja spottivaloa janoava painipukuun sonnustautuva friikki, jonka hermot tikittivät aikapommin lailla. Tuskinpa kukaan osasi ennustaa, että Brodus tulisi joskus muuttumaan moisesta hahmosta faneja ja erityisesti lapsia viihdyttäväksi itseironiseksi "dinosaurukseksi".

Mutta mikä itse asiassa on Funkasaurus? Mitä Brodus Claylle on tapahtunut? Keitä Naomi ja Cameron oikeastaan ovat? Miksi Brodus pitää faneista ja lapsista?

Jos minä käsikirjoittaisin WWE:tä, tekisin Funkasauruksesta hahmon, joka muistuttaa kauhuelokuvien klovneja. Klovneissa ja Funkasauruksessa on itse asiassa hyvin paljon samaa. Ne ovat värikkäitä ja ihmeellisiä ilmestyksiä, joiden tarkoituksena on naurattaa ja viihdyttää muita ihmisiä ja jotka ovat eritoten lasten mieleen. Klovnin (tai Funkasauruksen) puku on oikopolku ihmisten suosioon, ihmisten sydämiin. Klovnin kanssa on kivaa.

...niin kauan, kunnes paljastuu, että kyseessä on paha klovni (tai Funkasaurus). Rikollinen (kauhuelokuvissa – kuten toisinaan myös tosielämässä – useimmiten sarjamurhaaja tai raiskaaja) pääsee salakavalasti uhrinsa läheisyyteen klovnin roolissaan, koska kukapa ei klovniin luottaisi. Mitä jos Brodus Clay on pahan klovnin kaltainen paha Funkasaurus?

Käsikirjoituksessani Brodus pysyisi kortissa tässä nimenomaisessa asemassaan midcardereita päihittävänä ilopillerinä vielä muutaman kuukauden verran. Joka viikko Brodus kutsuisi useampia lapsia kehän sisään tanssimaan hänen, Naomin ja Cameronin kanssa voitontanssia. Clay keräisi lisää sympatiaa itselleen osallistumalla kaikennäköisiin Be A * -kampanjoihin ja esim. "Don't try this at home" -videoihin, joissa WWE:tä useimmiten edustavat rosterin sympaattisimmat sankarit. WWE-universumi rakastaisi Broodusta kuin hyvää klovnia. Erityisesti lapset pitäisivät hyväsydämisen dinosauruksen puolia.

Lopulta alkaisi tapahtua. Clay (ja Cameron ja Naomi, jotka ovat mukana juonessa) rupeaisi tekemään pieniä mutta arveluttavia ja hälyyttäviä tekoja. PG-versiossa ne kyseenalaiset teot olisivat esim. sellaisia, että mies alkaisi pikkuhiljaa painia aggressiivisemmin ja röyhkeämmin; mies ei tuntisi ketään kohtaan armoa. Erityisesti hardcore-matseissa Clay ottelisi niin rajusti, että miehen aggressiivisuus ylittäisi hyvän maun rajan. Tästä huolimatta Brodus kutsuisi jokaisen voittamansa ottelun jälkeen yhä enemmän lapsia tanssimaan kehään dinosaurustanssia, vaikka vähitellen lapsia alkaisi pelottaa olla sydämettömämmäksi muuttuvan Funkasauruksen läheisyydessä; jotkut lapset kieltäytyisivät kutsusta kokonaan nimenomaan pelkäämisen vuoksi. Lopulta Brodus (ja Cameron ja Naomi) muuttuisi täysin sadistiseksi olennoksi, joka ottelisi pelottavan väkivaltaisesti. (Tässä auttaisi se, että WWE antaisi Clayn ottelijoille oikeuden bleidata; muiden mukiloiminen verille tekisi verettömässä WWE-universumissa Broduksesta uniikin ja pelottavan näyn.) Kaikesta huolimatta Brodus pysyisi silti Funkasauruksena, joka tekee tanssien sisääntulonsa kehään ja kuvittelee – tai esittää kuvittelevansa – viihdyttävänsä lapsia. Kuvion tehokkuus lymyäisi sen paradoksaalisuudessa.

K18-versiossa Clayn oikea luonne paljastuisi tietysti siten, että Brodus alkaisi tanssia hieman liian intiimisti ja hartaasti kehään kutsumiensa lasten kanssa. (Lapset olisivat tässä totta kai näyttelijöitä.) Brodus paljastuisi pedofiiliksi/psykopaatiksi, joka käytti Funkasauruksen rooliaan hyväksi päästäkseen lasten suosioon ja läheisyyteen. WWE erottaisi Broduksen heti palkkalistoiltaan, mutta Clay ei katoaisi ohjelmistosta kokonaan. Mies vaanisi areenoilla ns. outsiderin lailla ja tulisi aina välillä kehään tekemään muista painijoista selvää jälkeä todistaakseen olevansa WWE-sopparin väärti. Lopulta Brodus pääsisi takaisin WWE:hen. Mies muuttuisi takaisin sellaiseksi NXT:n aikaiseksi monsteriksi, jolla olisi nyt myrskyisä menneisyys takanaan ja ns. overnessiä tilillään. Lapset pelkäisivät Claytä kuin mörköä. Punaniskat vihaisivat miestä kuin Hitleriä.

Haluan uskoa, ettei Brodus ole sitä, miltä hän näyttää. Funkasauruksessa on oltava jotain mätää. :o

SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » To 24.05.2012 19:01

Eikä ole edes ensimmäinen kerta kun äänestäisin teikäläisen kässäritiimiin.

The Rocker
Viestit: 3324
Liittynyt: Ma 20.08.2007 20:54
Paikkakunta: Parkano

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja The Rocker » To 24.05.2012 19:06

Miksi mulle tuli heti klovnista mieleen John Wayne Gacy? No joo sitä odotellessa...
"The only time success comes before work is in the dictionary."
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death." -Robert Cover
Blogi (Päivitetty 12.05.2015)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » To 24.05.2012 19:19

Surullistahan tässä on, että Enskan käsikirjoitukset ovat hyviä, koska Enska yrittää. WWE:llä taas... no... niin.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
takaovi
Viestit: 2430
Liittynyt: Su 26.08.2007 16:17
Paikkakunta: Pori

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja takaovi » To 24.05.2012 19:21

Pedofiili klovni olisi kyllä jo jotain :lol: ..Book it!
No anna kakkua, anna sakkoa, s****na. Hymyile, hymyile oikein. Mä en kestä näitä s****nan mikkihiiriä. KAKS TUOMARIA, KUMPIKIN SANOO, EN NÄHNY!-Harri Ahola
Kuullmma mylsän koulujen opetussuunnitelmaa on muutettua ja seksivalistusvideona näytetään tästälähin HJK-Schalke ottelu

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja Merovingi » To 24.05.2012 21:31

Ajatuksen tasolla hyvä idea, loistavaa lukea diaryssa, mutta julmassa todellisuudessa tuo viivattaisiin yli. PG-Eralla tuollainen pedofiliaan viittaa kuvio olisi todella surkeaa PR:ää, jolla voisi olla äärimmäisiä vaikutuksia firman julkisuuskuvaan. Tämä näkyisi ihan sponsoridiileissä, joista yksi merkittävistä on leluvalmistaja Mattelin kanssa sovittu. Mattel ei varmasti halua olla missään tekemisissä WWE:n kanssa, jos siellä olisi joku pedofiliaan viitahtava.

Dustin Runnels, monelle tuttu Goldust, meinattiin aikoinaan tuoda 2000-luvun alussa WCW:hen Seven-nimellä. Eräänlainen rip-off Goldustista. Seveniä toki perinteisesti promottiin vignetteillä, joista tässä yksi.

Ongelma - Seven vaikutti pedofiililta lastenkaappaajalta, joten gimmick heitettiin mäkeen heti debyytissä. Ja tämä 2000-luvun alun WCW:ssä, jossa nähtiin mitä sekopäisempiä ideoita Russon mielen syövereistä.

WWE:n julkisuuskuvalle pedofiili-selkkaus olisi paha isku sponsoreiden takia, mutta myöskään tv-kanavat, joilla ohjelmia lähetetään olisivat asiasta mielestään ja veeto-oikeus tulisi käytettyä sieltä päin todella nopeasti.

Pedofilia on sellainen asia, johon päin ei kannata alkaa viittailemaan. Vakava ja arka asia monelle, ei siitä kannata tehdä viihdettä. Katie Vick -keissi oli aivan karmea idea, mutta pedofiliaan viittaava painija vielä pahempi.

Kieltämättä jonkinasteinen hahmonkehitys tekisi tällä hetkellä Brodukselle terää. Promottamaan pitäisi päästä, sillä niillä sitä hahmoa kehitetään helpoiten ja eniten. Jopa ihka oikea feudi tekisi terää näiden squashien sijaan. Kyllä Funkasaurus voi vielä Funkasauruksena pysyä, mutta hän tarvitsee jotain feudia ja promoaikaa. Aineksia on kuitenkin vakituiseen midcard-naamaan, jolla on suuri suosio.
hevosen k**pä

enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja enska » To 24.05.2012 21:58

Ovatko Merovingi ja RoadWarrior sama henkilö? :-k

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja Merovingi » To 24.05.2012 23:50

enska kirjoitti:Ovatko Merovingi ja RoadWarrior sama henkilö? :-k
Ei. Kuinka niin?
hevosen k**pä

enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja enska » Pe 25.05.2012 12:01

Merovingi kirjoitti:
enska kirjoitti:Ovatko Merovingi ja RoadWarrior sama henkilö? :-k
Ei. Kuinka niin?
Koska laskeuduit keskuuteemme rautalangasta vääntäen valaisemaan meitä bisnessokeita ihmisiä siitä, miksi pedofiliakuvio olisi lapsiystävällisen WWE:n julkisuuskuvalle "paha isku". :lol: Vai oliko tuo viestisi (viimeistä kappaletta lukuun ottamatta) tarkoituksellista roadwarrioriointia?

P.S. En hyökkää Warriorin kimppuun. Erikoinen ja siten hulvaton RoadWarrior on yksi lempparipostaajistani. :)

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Pe 25.05.2012 12:38

enska kirjoitti:Koska laskeuduit keskuuteemme rautalangasta vääntäen valaisemaan meitä bisnessokeita ihmisiä siitä, miksi pedofiliakuvio olisi lapsiystävällisen WWE:n julkisuuskuvalle "paha isku". :lol:
Sori nyt vaan enska, mutta sinä olet varmaan viimeinen henkilö joka voi piikitellä toisia "muiden keskuuteen laskeutumisesta". Itse tunnut elävän jokaisessa mahdollisessa wrestlingiin liittyvässä asiassa jossakin ihmeellisessä gurun maailmassasi, ja annat itsestäsi kuvan tyyppinä joka pitää itseään jotenkin muiden fanien yläpuolella ja että sinun kuviosi ovat niitä ainoita oikeita. Asiaa ei myöskään auta tuollaiset "smarkit on markkeja nönnönöö" ja "laskeudut luoksemme" trollaukset.

Olen samoilla linjoilla Merovingin kanssa, eipä minuakaan pahemmin innostaisi pedofilian liittäminen tähän lajiin.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Avatar
takaovi
Viestit: 2430
Liittynyt: Su 26.08.2007 16:17
Paikkakunta: Pori

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja takaovi » Pe 25.05.2012 13:44

Täytyy sanoa, että enskan mainittua RW niin kyllä tuo teksti oli aika hänentyylisensä sepustus. Eiköhän enskakin tämän heittänyt pilke silmäkulmassa.
No anna kakkua, anna sakkoa, s****na. Hymyile, hymyile oikein. Mä en kestä näitä s****nan mikkihiiriä. KAKS TUOMARIA, KUMPIKIN SANOO, EN NÄHNY!-Harri Ahola
Kuullmma mylsän koulujen opetussuunnitelmaa on muutettua ja seksivalistusvideona näytetään tästälähin HJK-Schalke ottelu

enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja enska » La 30.06.2012 17:03

Ryback jakaa mielipiteitä siksi, koska jotkut alkavat jo kyllästyä miekkosen taisteluihin jobbereita vastaan. Minä nostaisin Ryytipakin kunnon kuvioihin tällä tavalla:

0. Eletään alkusyksyä 2012. Ryback on otellut läpi kesän 1 vs. 3 -otteluja jobbereita vastaan. SummerSlamissa sonni kolisteli voitokkaasti sarviaan neljää eri jobberia vastaan alivoimaottelussa. Yksikään jobberi ei enää SummerSlamin massamurhan jälkeen uskalla asettua Rybackia vastaan.

1. SmackDownin (ja Raw'n) toimitusjohtaja – kuka ikinä se tuhannennen Raw'n jälkeen onkaan – ilmoittaa, että jonkun vakituisista painijoista on nyt oteltava Rybackia vastaan, koska jobberit eivät sitä uskalla enää tehdä. Toimitusjohtaja valitsee Pakin ensimmäiseksi kunnolliseksi vastustajaksi Jinder Mahalin.

2. Ryback saapuu kehään ja jää odottelemaan Mahalin sisääntuloa. Mahal ei kuitenkaan saavu koskaan kehään. Ryback valittaa nälkäänsä.

3. Jinder menee toimitusjohtajan puheille ja ilmoittaa, ettei tahdo otella Pakkia vastaan. Toimitusjohtaja sanoo, ettei häntä kiinnosta se, mitä Mahal on asiasta mieltä. Toimitusjohtaja bookkaa ensi viikolle revanssin.

4. Ryback saapuu taas kehään ja jää odottelemaan Mahalin tuloa. Mahal ei kuitenkaan tälläkään kertaa tule paikalle. Ryback näkee punaista ja lähtee etsimään intialaismiestä backstagelta.

5. Ryytipakki ei löydä Mahalia mistään. Mies menee kysymään toimitusjohtajalta sitä, missä Jinder lymyilee. Toimitusjohtajakaan ei tiedä Mahalin olinpaikkaa. Ryback hermostuu. Toimitusjohtaja rauhoittelee järkälemäistä Pakkia ja toteaa, että ensi viikolla Mahalin on pakko otella. Hän sanoo, että mikäli Jinder ei paikalle saavu, tämä saa potkut WWE:stä.

6. Ryback saapuu hymyillen kehään. Jinderin musiikki pärähtää soimaan. Miestä ei näy. Pakki pyörii kehässä ympyrää. Lopulta Mahal – kalpeana kuin aave – saapuu sisääntulorampin alkupäähän. Intialainen hiipii hitaasti kehään ja on selvästi peloissaan. Ryback nauraa.

7. Kehäkello soi. Mahal lyö saman tien tuomaria turpaan. Tuomari diskaa Jinderin ja julistaa Ryytipakin ottelun voittajaksi. Mahal pakenee juosten paikalta. Pakki ei saa Jinderiä käsiinsä.

8. Ryback ryntää toimitusjohtajan toimistoon ja vaatii Mahalin päätä vadille. Myös toimitusjohtaja on raivoissaan Mahalin takia. Toimitusjohtaja sanoo, että ensi viikolla Jinderin on kohdattava Ryback teräshäkkiottelussa ja että Mahalin WWE-ura on taas vaakalaudalla. Ryback nauraa sadistisesti.

9. Teräshäkkiottelu on valmiina alkamaan. Ryytipakki katselee Mahalia suorastaan himokkaasti. Mahal tärisee pelosta.

10. Jinder ei anna ottelun tuomarin julistaa matsia alkaneeksi. Tuomari ja Ryback katselevat vihaisesti Mahalia, joka pyytää tuomarilta lupaa puhua lyhyesti mikrofoniin ennen matsin alkamista. Tuomari suostuu Jinderin toivomukseen kaikin mokomin.

11. Mahal sanoo poistuvansa WWE:stä. Jinder toteaa, ettei hän tunne oloaan turvalliseksi ja hyväksi työpaikassa, jossa häntä "sorretaan ja kohdellaan kaltoin". Totuus on tietysti se, että Mahal lähtee WWE:stä siksi, ettei hän uskalla otella Rybackia vastaan.

12. Jinder on poistumassa häkin ovesta ulos, kunnes Ryytipakki tarttuu häntä niskasta kiinni. Mahalin naama muuttuu kalmanvalkoiseksi. Hetken päästä intialainen makaa tajuttomana kanveesissa. Ryback poistuu kylläisenä paikalta. Lääkintämiehet kantavat Mahalin paareilla pois areenalta ja pois WWE:stä.
13. Ryback haluaa lisää. Toimitusjohtaja valitsee seuraavaksi epäonniseksi uhriksi Heath Slaterin.

14. Slater – tyhmänrohkea kun on – saapuu kehään ja haluaa otella Ryytipakkia vastaan. Pakki teurastaa Heathin sekunneissa. Slater joutuu sairauslomalle, joka kestää pari kuukautta. Ryback nauraa asialle.
15. Ryback haluaa taas lisää. Toimitusjohtaja on jo valitsemassa Pakille seuraavaa uhria, kunnes yhtäkkiä joukko midcardereita astuu sisään toimitusjohtajan toimistoon. Midcarderit, jotka ovat kauhuissaan siitä, mitä Mahalille ja Slaterille tapahtui, osoittavat mieltään. Heistä kukaan ei tahdo otella vaarallista Rybackia vastaan. Toimitusjohtaja sanoo ymmärtävänsä heitä, mutta johtaja toteaa, että painijoiden on joka tapauksessa tehtävä, mitä hän käskee, koska hän on heidän kaikkien esimies.

16. Midcarderit asettuvat lakkoon; he eivät suostu ottelemaan Ryytipakkia vastaan. Ryback alkaa vähitellen raivostua tilanteeseen. Toimitusjohtaja lupaa keksivänsä ongelmaan ratkaisun.

17. Ratkaisu on se, että toimitusjohtaja lupaa maailmanmestaruusottelun painijalle, joka onnistuu Rybackin voittamaan. Midcarderit pelkäävät Pakkia yhä, mutta menolippu maailmanmestaruusmatsiin houkuttelee heitä liikaa. Midcarderit lopettavat lakon.

18. Ensimmäisenä Ryback-haasteen ottaa vastaan David Otunga. Otunga kuitenkin pakenee kehästä jo 20 sekunnin taistelemisen jälkeen. Ryback voittaa ottelun uloslaskulla, mutta on tilanteeseen kaikkea muuta kuin tyytyväinen. Pakin pinna kiristyy entisestään.

19. Otunga palaa backstagelle. Hän törmää siellä Tyler Reksiin ja Curt Hawkinsiin, jotka pitävät häntä koipiensa välissä kehästä karannutta Taavettia pilkkanaan. Otunga keskeyttää kaksikon keskustelun vihaisesti. Hän sanoo, että "menkääpä itse sen pedon kanssa kehään". Reks ja Hawkins sanovat ylimielisesti, että "mikä ettei", mutta katuvat sen jälkeen lupaustaan.

20. Reks ja Hawkins ottelevat Rybackia vastaan ylivoimaottelussa. Ryback voittaa ottelun neljässä minuutissa; Hawkins karkaa kehästä melkeinpä heti, joten Reks jää yksin Pakin kynsiin. Hawkins selviää naarmuitta, mutta Reks ei – Tyler jää Slaterin tapaan parin kuukauden mittaiselle sairauslomalle.

21. Urhea Tyson Kidd ottaa Ryback-haasteen vastaan. Kiddin ystävät, kuten Justin Gabriel ja Natalya, kieltävät häntä menemästä kehään, mutta Kidd sanoo, ettei hän "voi jättää tällaista tilaisuutta väliin". Nattie ja Gabriel koettavat vielä puhua Tysonille järkeä, mutta Kidd ei kuuntele. Kidd tahtoo maailmanmestaruusmatsin.

22. Ryback teurastaa Tysonin todella pahasti. Tyson loukkaantuu niin, että edessä on pitkä, n. puolen vuoden mittainen sairausloma. Tysonin kohtalo on viimeinen naula midcardereiden arkkuun. Midcarderit asettuvat uudestaan lakkoon ja toteavat, että suostuvat palaamaan takaisin vasta sitten, kun Ryback on poissa.

23. Ryback vaatii äksöniä. Hän esittää Survivor Seriesissä avoimen haasteen, johon kuka tahansa saa vastata. Kukaan ei tunnu uskaltavan kohdata vaarallista Pakkia.

24. ...kunnes Survivor Seriesissä tämä tunnari soi. Luvassa on helvetillinen ottelu.

25. Ryback pysyy ottelun alussa hyvin mukana, mutta jää lopulta täydellisesti jalkoihin. Ryback häviää suvereenisti. Ryback buuataan areenalta ulos.

26. Survivor Seriesin jälkeen Ryytipakki on entistä aggressiivisempi ja sydämettömämpi monsteri. Kukaan ei enää hurraa hänelle. Sonni ei tottele kenenkään sääntöjä. Mies purkaa ensimmäisestä häviöstään koitunutta ahdistusta midcardereihin, joiden kimppuun hän käy nyt myös backstagella. Ryback on täysin arvaamaton ja entistäkin vaarallisempi peto.

:tu: vai :td:?

MutiM
Viestit: 389
Liittynyt: To 28.07.2005 10:44

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja MutiM » La 30.06.2012 18:42

Kaipaisi lisää raiskauksia.
You asked if I'd be anyone from history, fact or fiction, dead or alive:
I said "I'd be Tony Cascarino, circa 1995".

enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Miten sinä bookkaisit meneillään olevan kuvion X?

Viesti Kirjoittaja enska » La 30.06.2012 19:48

MutiM kirjoitti:Kaipaisi lisää raiskauksia.
Ei sopisi mielestäni tähän kuvioon. Koen Ryytipakin aseksuaalisena hahmona. :)

Vastaa Viestiin