Daniel Bryan

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Vastaa Viestiin
Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja What » Su 01.01.2012 23:18

Kuva

Hallitseva maailmanmestari. Indykehien jumala. Ei nyt jaksa suurta ja mahtavaa aloituspostia vääntää, ehkäpä myöhemmin editoin tähän lisää sisältöä.

Kertokaa tyhmemmälle, millä opilla Daniel Bryan on edelleen face TLC-temppunsa jälkeen? Mielestäni hänen bookkaaminen facena on tuon jälkeen erityisen typerää. Daniel ei ole enää sympaattinen altavastaaja, vaan tekopyhä nilkki.
Viimeksi muokannut What, Ma 09.04.2012 13:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 02.01.2012 01:07

Trollaatko nyt Michael Colen äänellä? Eihän Daniel Bryan ollut tekopyhä, vaan vain halusi kovasti olla mestari. Kuten Triple H usein sanoo, tässä lajissa on otettava omansa eikä vain antaa muiden astella ylitse.

Daniel Bryanilla ei ole ollut vielä yhtäkään puolustusta. Ensi SmackDownissa hän ottelee kuitenkin Show'n kanssa. Bryanin teon tekopyhyyden ja mestariksi tulemisen halun risteämällä tultaneen toteuttamaan Big Show'n heel-turni.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

DonEmilio
Viestit: 133
Liittynyt: Pe 26.11.2004 16:05
Paikkakunta: Tampere

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja DonEmilio » Ma 02.01.2012 01:51

Viime Smackdownin katsoneena tuntuu, että Bryania tässä ollaan kääntämässä. Hän on voittanut mestaruuden yhdeltä WWE:n suurimmista faceista, joka oli juuri monen vuoden jälkeen saavuttanut itse mestaruuden. Kusipäinen temppu, vaikkei uskoisikaan tekopyhyydestä paasaavaa Colea. Sitten hän toistuvasti tulee sekaantumaan tämän matseihin pyytämättä. Okei, hän on tullut puolustamaan Showta Henryltä, mutta ylpeänä miehenä tämä ei myönnä apua tarvitsevansa. Ja niinhän tilanne oli SD:ssa, jossa Show matsaa suurta ja mahtavaa Otungaa vastaan, ja vaikka Henry ei juurikaan osallistunut (tai ehtinyt osallistua) otteluun, Bryan hyökkää takaapäin tämän kimppuun ja juoksee pakoon, harhauttaen Henryn pois. Ottelun jälkeen Shown kiukkuisena vaatiessa, ettei Bryan sekaannu hänen otteluihinsa, Bryan piruilee hänelle mestaruuskauden lyhyydestä, ja Christiania kanavoiden jankuttaa tahtovansa kiitosta.

Mestaruutensa jälkeen Bryan on toiminut huomattavasti heelmäisemmin kuin ennen sitä, ja tämän muutoksen on saanut aikaan Big Show. On mahdollista, että käännetyksi tuleekin Bryan eikä Show, tosin huijaamalla voittoja saavaa Bryania en haluaisi. Siitäkin huolimatta, että diggaan kuitenkin enemmän "I have til five" -Bryanista kuin hyvis-Bryanista.

Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ma 02.01.2012 11:04

Darien Fawks kirjoitti:Trollaatko nyt Michael Colen äänellä? Eihän Daniel Bryan ollut tekopyhä, vaan vain halusi kovasti olla mestari. Kuten Triple H usein sanoo, tässä lajissa on otettava omansa eikä vain antaa muiden astella ylitse.
Sinua epäsuorasti siteeratakseni, "smarkit ovat nykypäivän markkeja, ja showta tehdään heitä silmällä pitäen". "Painifani"-lasien läpi katsottuna Bryan on WWE:n suurin petturi (vaikka tosin tälläkin foorumilla monien painifani-lasit ovat jotenkin vialliset ja Bryanin mestaruusvoitto oli jokin feel-good moment).

Usein sanotaan, että wrestling on raavaitten miesten saippuaoopperaa, mutta katsojan kannalta osuvampi vertaus olisi usein romanttinen komedia. Kyllä jokainen romanttisten komedioiden ystävä tietää tasan, kuinka leffan juoni tulee etenemään, mutta se ei pilaa katselunautintoa. Päinvastoin, mikäli romanttisessa komediassa onkin ikävä loppu (sankari saakin naisen / miehen sijaan pakit), tuntee katsoja itsensä yleensä petetyksi ja tuomitsee elokuvan paskaksi. Vertaus romanttiseen komediaan ei siis toimi aina, haluavathan wrestlingin katsojat showltaan myös yllätyksellisyyttä, mutta tiettyjen toistuvien "suurten tarinoiden" on mentävä kaavan mukaan, tai sitten tulee paha mieli.

Yksi näistä suurista tarinoista, ellei sitten se kaikkein suurin, on klassinen "boyhood dream": ikuinen altavastaaja ja yleisön suosikki taistelee tiensä läpi kaikkien esteiden, ja lopulta tekee mahdottoman, nousee maailmanmestariksi. Otollisin areena on WrestleMania, shown päättyessä uuden mestarin onnen kyyneleisiin ja konfettisateeseen. "Korni ja niin nähty", silti joka kerta sydäntä lämmittävä ja uskomattoman hieno hetki.

Daniel Bryan, "Internet Darling", koko nettikansan ykkössuosikki, jonka ei ikinä pitänyt edes päästä Isoon E:hen. Mutta Danielpa pääsee. Ja Daniel näyttää, että hänessä j******ta vie on sisua ja sydäntä vaikka muille jakaa. Nopeasti myös ennestään Bryania tuntematon yleisö kääntyy hänen puolelleen. Seuraa vaihe, jossa suosikki "ei saa kunnioitusta", katoaa jonnekin alakortin mittelöihin, ellei kokonaan tv:stä. Voittaa kuitenkin kaikkien suureksi yllätykseksi Money in the Bankin, mikä uskomaton hetki. Daniel lupaa cashaavansa WrestleManiassa: sitähän me kaikki haluammekin, vaikean ja mahdottomalta näyttävän nousun huipulle. Lopulta WrestleManiassa Daniel Bryan, edelleen "liian heikko mestariksi", kohtaa esimerkiksi ison ja ilkeän, SmackDownia jo yli puoli vuotta dominoineen Mark Henryn. Nähdään kiivas kamppailu, jossa Daniel lukottaa Maailman vahvimman miehen kerta toisen jälkeen, mutta aina Henry käyttää voimaansa (ja ehkä jopa likaisia keinoja) selviytyäkseen. Mikäli Bryan häviää helvetillisen kamppailun jälkeen, nousee hän kertaheitolla lopullisesti firman sympaattisimmaksi kaveriksi, joka toteuttaa unelmansa myöhemmin. Mikäli hän voittaa, saadaan konfettisateet, kyyneleet ja feel-good moment. Tämä on se unelma, jonka fanit haluavat elää yhdessä Danielinsa kanssa.

Mutta sitten tämä tekopyhä paskiainen tulee ja ottaa tämän unelman meiltä kaikilta pois. Kunniakkaan tien sijaan hän valitsee kyllästymiseen asti nähdyn, kaikkien pelkuriheelien MitB-tien, joka on jo vuosikaudet tuottanut liukuhihnalta paperimestareita. Ja hän vieläpä tekee tämän kusettamalla face-kaveriaan. Miten ihmeessä Bryan ei olisi tämän jälkeen p**ka jätkä?

Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 02.01.2012 22:46

Hemmetin hyvää tekstiä Saimoulta. Bryan heeliksi!
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Tirkka
Viestit: 1336
Liittynyt: To 24.06.2004 20:02
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Tirkka » Ti 03.01.2012 18:28

En tiedä onko tää nyt mitenkään uutta muille mutta kun kattelin äsken eilisen Raw:n (edellisestä nähdystä jaksosta onkin jo aika pitkään) niin tää jäbä näytti vanhentuneen 20 vuotta, lihoneen 20 kiloa ja popsineen noin 20 ämpärillistä steroideja sitten viime näkemän. Miksi ihmeessä? :(
All your message are belong to me.

I dont always win... but when I do, it's PPV-veikkaus (2005, 2015).

Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Ti 03.01.2012 18:54

Tirkka kirjoitti:En tiedä onko tää nyt mitenkään uutta muille mutta kun kattelin äsken eilisen Raw:n (edellisestä nähdystä jaksosta onkin jo aika pitkään) niin tää jäbä näytti vanhentuneen 20 vuotta, lihoneen 20 kiloa ja popsineen noin 20 ämpärillistä steroideja sitten viime näkemän. Miksi ihmeessä? :(
Et ole seurannut painia 20 vuoteen.


EDIT:

Ja parta tekee aika merkittävän eron. Tässä kuva jostain vuodelta 2004:

Kuva
WE BACK YA'LL?!

Tirkka
Viestit: 1336
Liittynyt: To 24.06.2004 20:02
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Tirkka » Ti 03.01.2012 19:10

Jack DiBiase kirjoitti:Et ole seurannut painia 20 vuoteen.


EDIT:

Ja parta tekee aika merkittävän eron. Tässä kuva jostain vuodelta 2004:

Kuva
20 kuukautta voisi ollakin aika lähellä totuutta sen suhteen että milloin olen tuota Danielsonia viimeksi nähnyt. :-k

Ja se että se näyttää vanhalta voi johtuakin tuosta parrasta, näyttää vanhemmalta vaikkakin komeammalta myös siinä samalla. Tämä nyt tietysti ihan platonisessa mielessä todettuna.
All your message are belong to me.

I dont always win... but when I do, it's PPV-veikkaus (2005, 2015).

Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Goblet » Ke 04.04.2012 14:14

PWInsider kirjoitti:George Rodenbaugh sent word that Daniel Bryan's "Yes! Yes! Yes!" chant just broke out out at the Miami Heat game.
Bryan love jatkuu =D>
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja What » Ke 04.04.2012 22:05

Yes-ilmiö on tullut jäädäkseen. Hassua ajatella, että tuon isä on sama mies, jota on vuosikausia haukuttu karismattomaksi.

Tosin tässä on vaan sellainen "ongelma", että yesfestit väkisinkin kääntävät Bryanin takaisin faceksi, vaikka mies tekisi ja sanoisi mitä tahansa.

MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 04.04.2012 22:08

What kirjoitti:Yes-ilmiö on tullut jäädäkseen. Hassua ajatella, että tuon isä on sama mies, jota on vuosikausia haukuttu karismattomaksi.

Tosin tässä on vaan sellainen "ongelma", että yesfestit väkisinkin kääntävät Bryanin takaisin faceksi, vaikka mies tekisi ja sanoisi mitä tahansa.
Hyvänä esimerkkinä RAW:n jälkeen kuultu D Bryanin promo. Heitto "What you think about this AJ? Shuddup." Ei aiheuttanut edes hirveitä booauksia vaan kaikki jatkoivat Yes-chanttia ja pari heitti jotain "Jerk" tai muuta. Sitten, kun Bryan yritti lähteä pois kehästä tyypit huusi No-chanttia niin kauon, että Bryan teki tuon Yes-juttunsa. Tämä oli sitten vain tämmönen selostus heille, jotka tuota eivät ole nähneet. Muistaakseni Jackin postista löytyy linkki tuohon.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
The Crash
Viestit: 336
Liittynyt: Ti 10.08.2010 23:07

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja The Crash » Ke 04.04.2012 22:46

Yes-chanttaus on kyllä pirun nerokas keksintö, vaikka itse sen sanonkin. Bryanin ollessa vielä mestarina se oli ikään kuin vinoilua katsojille vähän tähän tyylin: "Hähää, mä olen mestari ettekä te voi sille mitään!" Mahtavuutta! Se on tavallaan niin yksinkertainen, ja siihen on helppo itse kunkin lähteä mukaan. Jotain uutta ehdottomasti kaivattiinkin näiden iänikuisten "What?" ja "Woo!" tilalle. Näen näissä chanteissa paljon samoja elementtejä, mutta se ero tässä Yes-ilmiössä on, ettei se missään olosuhteissa voi alkaa minua ärsyttämään. YES! :D
"All publicity is good publicity."

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ke 04.04.2012 22:49

Pidätelkää hevosianne pojat. Ei ole vielä varmaa jatkuuko YES-ilmiö, sillä viikkoakaan ei ole kulunut ja maanatainen yleisö oli TÄYNNÄ smarkkeja - tuollaisia yleisöjä tulee harvoin vastaan. Kannattaa varautua, että tämä on pelkkä hetkellinen ilmiö, josta ei kesäkuussa ole enää tietoakaan.

Pitää odottaa vielä jonkin aikaa ennen kuin voi sanoa YES-ilmiön tulleen jäädäkseen vai oliko se hetken huumaa.
hevosen k**pä

Jesuli
Viestit: 191
Liittynyt: Su 24.12.2006 10:29
Paikkakunta: Pori

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Jesuli » To 05.04.2012 09:16

Bryan näyttää tuossa kuvassa ihan Tuomas Kyrö kakkoselta.

Kyllä painimaailmaan aina uusia huutoja kaivataan. Sehän on yksi olennaisimmista osista koko lajia. WWE -yleisö on vaan viime vuosina laiskistunut hyvin paljon ja samat huudot pyörivät vuodesta toiseen.
Velocity kirjoitti:koko v***n huone on koluttu läpi, ja siinä makasin 10 minuuttia paikallani ja se vain KATOSI.
What kirjoitti:Miksi Cena ei saisi Wrestlemanian pääottelussa?
What kirjoitti:Sekin oli ihan uskomattoman hieno hetki, kun Porin torilla kaksi n.13-vuotiasta teinityttöä tuli pummimaan tupakkaa.

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Merovingi » To 05.04.2012 19:15

No aika harvoin niitä uusia huutoja tulee, samat pyörineet vuosikausia. Nyt on Rocky saanut muutaman uuden luotua, mutta sitä ennen on kyllä ollut tyhjää.

YESMania jatkuu - nyt luvassa on t-paita, jota maanantain RAW:n jälkeen Mah Boy D-Bry faneille lupaili.
Daniel Bryan posted on his twitter: "The people have spoken, and @wwe has listened. The #YesYesYes shirt may be out as soon as monday. Will keep you guys updated."
Nopealla aikataululla toimivat, joten mielenkiintoista nähdä onko t-paidan design silmää hivelevää vai silmiä kirvelevää.
hevosen k**pä

Koshceck
Viestit: 195
Liittynyt: La 22.11.2008 19:33

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Koshceck » Pe 06.04.2012 20:32

^ Siitä katsomaan mimmonen paidasta tuli. Sopivan yksinkertainen IMO.

EDIT: Tolleen Mero?
Kuva
Viimeksi muokannut Koshceck, Pe 06.04.2012 21:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Pe 06.04.2012 20:44

Koshceck kirjoitti:^ Siitä katsomaan mimmonen paidasta tuli. Sopivan yksinkertainen IMO.
Ei yhtään hassumpi. Tulevaisuudessa tuosta voisi vielä tehdä version, jossa olisi edessä Bryan vetämässä "YES! YES! YES!" -tuuletustaan.
hevosen k**pä

Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 08.04.2012 02:20

Merovingi kirjoitti:
Koshceck kirjoitti:^ Siitä katsomaan mimmonen paidasta tuli. Sopivan yksinkertainen IMO.
Ei yhtään hassumpi. Tulevaisuudessa tuosta voisi vielä tehdä version, jossa olisi edessä Bryan vetämässä "YES! YES! YES!" -tuuletustaan.
Katsoitko kuvaa? Eikös tuossa kuvassa nimenomaan ole Bryan vetämässä tuuletustaan? Vai eikö hän vain ole sinusta tarpeeksi edessä?

Ja on kyllä hieno mies, hieno chant ja hieno ilmiö. Rakastuin tuohon chanttiin jo ensimmäisellä kerralla, kun Bryan huuteli sitä hyppiessään sivuttain kädet ilmassa. :lol: Oli todellinen yllätys, kuinka overi chantti tosiaan Miamissa oli. Sitä kuuli ennen Maniaa Axxessissa ja kadulla, RAW'n jälkeen jo baarissa, rannalla ja viimeistä kertaa Miamin lentokentällä sain sen pienesti alkamaan yhden miehen kanssa. :D

RAW'n jälkeen oli aivan uskomatonta areenan lähellä. Vuoronperään eri ihmiset hyppivät sivuttain ohi ja aloittivat tuota chanttia. Areenalta ulos kävellessä sitä huudeltiin rapuissa ja käytävillä. Aivan äärettömän huikean mahtavan upean loistavaa! :D
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja vendicta » Su 08.04.2012 11:58

Darien Fawks kirjoitti:
Merovingi kirjoitti:
Koshceck kirjoitti:^ Siitä katsomaan mimmonen paidasta tuli. Sopivan yksinkertainen IMO.
Ei yhtään hassumpi. Tulevaisuudessa tuosta voisi vielä tehdä version, jossa olisi edessä Bryan vetämässä "YES! YES! YES!" -tuuletustaan.
Katsoitko kuvaa? Eikös tuossa kuvassa nimenomaan ole Bryan vetämässä tuuletustaan? Vai eikö hän vain ole sinusta tarpeeksi edessä?
Katsoitko Darien linkkiä ollenkaan? Kuvassahan oli siis ehdotus millainen olisi voinut olla.

Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 09.04.2012 02:15

En kieltämättä katsonut linkkiä. :)

Tässä muuten hyvä haastis Danielilta. :- ) http://www.gerweck.net/2012/04/07/video ... ed-in-wwe/
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja What » Ma 09.04.2012 13:58

What kirjoitti:Ei nyt jaksa suurta ja mahtavaa aloituspostia vääntää, ehkäpä myöhemmin editoin tähän lisää sisältöä.
'
Tehty ;)

Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Goblet » Ti 10.04.2012 19:02

PWInsider kirjoitti:Daniel Bryan's "Yes! Yes! Yes!" shirt was scheduled to be released today officially by WWE and is already on back-order. That's going to open some eyes within WWE for sure. Thanks to Simon.
Daniel Bryanin paita YES-paita julkistettiin tänään virallisesti ja tuote on jo nyt jälkitoimituksessa. YES!
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Goblet » To 12.04.2012 15:51

Tuplaa...

GQ haastatteli Daniel Bryania, tässä joitain kohokohtia:
PWInsider kirjoitti:What he thought of the 'Yes' chants last Monday night after WrestleMania: "I thought the whole thing was unreal, that all these people were getting behind me. Or maybe they weren't getting behind me. Maybe it's just fun to chant "Yes!" But it was really cool. I came out and did a post-show [non-televised] dark match, and there was a really special moment where they were behind me 100%."

Any ideas why it is happening right now?: "Especially last week in Miami, I feel like part of it was a backlash against how short my match at Wrestlemania was. A lot of it is that people like to boo me, but they kind of like me. They don't want bad things to happen to me, like an 18-second loss at Wrestlemania, especially the hardcore fans, which is mostly who comes for Wrestlemania. People come from all over the world. They travel to Wrestlemania, and a lot of those people know my story, how long it took me to get a Wrestlemania match. And then for my first one to be an 18-second loss, it actually generated a lot of anger."

Does he share that anger?: "Of course I do. I was World Heavyweight Champion for four months. I wanted to go out there and steal the show. I was trained by Shawn Michaels, and that's what he's notorious for. I've always had the mindset that my wrestling is as good as or better than anybody out there. I was really looking forward to going out there and showing everybody what I can do on the biggest stage of them all, and then I just wasn't able to do it."

What the conversation was like when he was told he was going only 18 seconds: "I mean, there wasn't much of a conversation. This is my job, you know? You have to do something, and even if you don't like it, that's what you do. But you go out there and do the best that you can. I went out and did the best entrance I could possibly do. You just do your best; that's all anybody can do."

What he would like to do now with his character: "I would like to have a more aggressive side to my character. Losing the World Heavyweight Championship in 18 seconds, storyline or not, is going to anger somebody. If you've been champion for four months and you lose it in 18 seconds on what's kind of a cheap shot, you're going to be a little bit angry. I'd like to amp up the more aggressive side of my character in that sense. But as far as what happens from here, who knows? I'm hoping that the fans keep getting behind me. Even if they do the "Yes!" chant in a mocking sense, I want them to see me in the same light that they've seen me before, as one of the main event guys on Smackdown."

Did CM Punk clear it with him before using the "Best in the World" catchphrase: "No, he didn't [laughs]. Literally, we haven't talked about it at all."

Is he annoyed by it? "No, not at all. Chris Jericho had done something similar after I had done it. The only thing that I find really funny is that the "Best in the World" font on the back of his T-shirt is almost identical to the "Best in the World" on the back of my Ring of Honor shirts. It's just funny."

Any talk with WWE about getting "Final Countdown" as his entrance theme : "There has been zero. They've never mentioned getting anything licensed for me. Maybe things will change. But you know, I like the "Ride of the Valkyries" mix that I've got going on now."
Lisää täällä.
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

kossi5
Viestit: 637
Liittynyt: La 16.06.2007 21:01
Paikkakunta: Helsingin Herra

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja kossi5 » To 19.04.2012 08:52

Tänään WWE comista bongasin artikkelin jossa pohdittiin onko "YES" chantti uusi "WHAT". Mitä on porukka mieltä? IMO; Whattia ei pysty koskaan paikkaamaan, mutta mikäli Bryanin kanssa pelataan oikein eikä häntä onnistuta hautaamaan YES chantti voi pysyä kuvioissa vielä pitkäänkin, jopa miehen lopettamisen jälkeen.
Seeing Seth Rollins penis isn't how I was expecting to start off my day.
[X] Stingin paluu oli hyvä veto ja minä syön hatullisen lehtiä!

Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Daniel Bryan

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Pe 20.04.2012 13:04

kossi5 kirjoitti:Tänään WWE comista bongasin artikkelin jossa pohdittiin onko "YES" chantti uusi "WHAT". Mitä on porukka mieltä? IMO; Whattia ei pysty koskaan paikkaamaan, mutta mikäli Bryanin kanssa pelataan oikein eikä häntä onnistuta hautaamaan YES chantti voi pysyä kuvioissa vielä pitkäänkin, jopa miehen lopettamisen jälkeen.
No, voihan se olla ilmiönä kuin uusi what. Mutta sitä kuuluisi huutaa otteluiden aikana. Se tekee siitä hyvin erilaisen noin muuten. Kohtako isommissa otteluissa huudetaan aina tuota? Luulen, että jää näin aluksi ihan vain Daniel Bryanille.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Vastaa Viestiin