Wade Barrett

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.
Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » La 26.11.2011 11:24

Kuva

Luodaas nyt sitten samalla topic yhdelle meikäläisen suurimmista suosikeista! Mies joka pisti kokoon alkuperäisen Nexuksen, sekä melko laimeaksi jääneen Corren. Uskon vahvasti, että kaverista löytyy tulevaisuuden maailmanmestari, onhan Barrettilla kokoa, näköä, karismaa ja jonkin verran kehäosaamistakin. Uusi finisher voisi olla paikallaan, Wasteland on vähän huonon tuohon tarkoitukseen - tai kenties asia on Barrettista kiinni.

Tällä hetkellä Barrett Barrage juoksee villinä SmackDownin päällä. Mies aloitti kaatamalla Bryanin, jatkoi Sheamuksella ja eteni siitä Boretoniin. Viimeisin sai vielä kunnian jobata tiimeineen Team Barrettille Survivor Seriesin perinteisessä eliminointijoukkueottelussa. Tästä lienee suunta vielä ylöspäin.

Onkin mielenkiintoista nähdä miten tästä jatketaan. Mies on kuitenkin vienyt sinibrändin (ja samalla koko yhtiön) kovimpia nimiä häviämättä kertaakaan viime aikoina. Ei siitä kovin pitkä matka maailmanmestaruuteen ole. Henryn tosin on pudotettava titteli ensin, sillä heel vs. heel-kamppailujahan tunnetusti ei rasslingissa tapahdu, mutta sen jälkeen väylä on näin amerikkalaisittain muotoiltuna wide open :)

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » La 26.11.2011 12:23

Barrett on kyllä tyylikäs brittiläinen könsikäs. On näköä, kokoa, uskottavuutta ja promotaitoja. Tässä yksi tällainen ehyt paketti, joka on aina näyttänyt ja kuulostanut – jopa hohkanut erinomaisuutta ja valmiutta. Kerrankin nuori, vahva ja kookas kolossi, jolta ei karismaa puutu. Wade vie esimerkiksi saman kokoluokan Super Heavyweightsejä Ezekiel Jacksonia ja Mason Ryania ihan sata-nolla.

Ainoa asia, mistä tämän miehen kanssa olen nyreissäni, on ehdottomasti bookkaus. Veidistä (keksikää nyt joku hemmetti parempi lempinimi tälle, tai alan kutsumaan Veidiksi!) oltaisiin jo alun alkaen voitu NXT-voiton jälkeen leipoa todellinen tähti, mutta ilmeisesti WWE tajusi, että englantilaiselle aristokraatille oltaisiin tällä tavoin vain annettu tyypillinen "liian nopeasti huipulle" -leima, kuten aikanaan ainakin Sheamukselle, Dolph Zigglerille (hieman erikoinen tapaus muutenkin) Jack Swaggerille ja ehkä pienellä varauksella Mizillekin. Toisaalta... onko nettismarkkien vai WWE:n keksintö, että jos kerran voittaa vyön, pitäisi saman tien nousta main eventteriksi?

Itse en pidä Wade Barrettissa siis tuosta tavasta, jolla hänet aluksi nostettiin korkealle, sitten lähestulkoon pudotettiin telkkarista, laitettiin jobbaamaan vihastuttavalla tavalla Cenalle tuosta vain ja heti tämän jälkeen alettiin pushata raivokkaasti Barrett Barrage -brändin turvin. Vaikka miehen uusi tuleminen onkin todella toivottua ja sikäli tervetullutta, kielii se heikosta ja mielikuvituksettomasta hahmokehityksestä. Hieman toinen asia olisi ollut, mikäli Barrett oltaisiin Cena-tappion jälkeen kirjoitettu todella tuohtuneeksi ja tällä tavoin tuoreeksi ja tehokkaammaksi. Nyt saimme vain entrancen aikana näkyvän pienen ruudun, jossa äijä mainitsi Barrett Barragen, ja yhtäkkiä meillä onkin Survivor Series -joukkueen johtaja ja voittaja. :-k

Tietystikin tällainen hahmonkehitys puhuu sen väitteeni puolesta, että WWE voi milloin tahansa valita jonkun talentikkaan tyypin ja tehdä hänestä tähden. Siltikin sitä toivoisi, että painijoilla olisi selkeät omat vaiheensa ja kehityskaarensa. Kaikkien potentiaalisimmin ja luontevin on viime aikoina kasvatettu Cody Rhodesia, joka on tasavahvasti noussut kortissa ja muuttanut gimmickiään oikean elämän onnettomuuksien (Rey mursi kasvot) ja storylinen myötä.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 26.11.2011 12:38

Darien Fawks kirjoitti:Wade vie esimerkiksi saman kokoluokan Super Heavyweightsejä Ezekiel Jacksonia ja Mason Ryania ihan sata-nolla.
Tähän täytyy sanoa, että ei Wadea voi verrata noihin kahteen. Barrettia ei ole kuitenkaan pushattu ikinä "koollansa" tai muutenkaan tuotu esille, että mies olisi jonkinlainen kolossaalinen ilmestys. No on sitä joskus käytetty bookkauksessa hyödyksi, mutta jos totta puhutaan niin eihän Wade millään tavalla ole samaa kokoluokkaa Ezekielin tai Mason Ryanin kanssa. Wade on ikäänkuin normaali painija siinä missä Ezekiel oli periaatteessa voimamies, monsteri jos sallinette, Masonin gimmick on suoraan sanottuna olla aivan järjettömän voimakas miltä mies näyttääki. Mielestäni Barrettia ei siis noihin kahteen voi millään tavalla verrata.

Barrett on kuitenki h**vetin taitava mikissä ja kehässä ihan mallikas. Finisheriä voisi ainaki mielestäni vaihtaa johonki parempaa, mutta hyvä ettei se sentäs ole joku neckbreaker tai joku muu semmonen. Mutta jonkinmoisen erilaisen lisän tuohon voisi saaha.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Riveni
Moderaattori
Viestit: 2582
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Riveni » La 26.11.2011 14:00

Enkä nyt ehkä laskisi Barrettia muutenkaan Super Heavyweighteihin, koska kamppailu-urheilussa sillä yleensä viitataan yli 120 kiloisiin järkäleisiin. Nyrkkeilyssä toki Barrett olisi siinä kastissa heittämällä, mutta toisaalta WWE:n antamien painojen mukaan myös esimerkiksi CM Punk ottelisi Super Heavyweightien divarissa, joten nyrkkeily ei ole kovin hyvä vertailukohta. Barrett on vähän kuin Edge, eli pituutta löytyy, mutta rakenne on kuitenkin inhimillinen.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

Avatar
Stefa
Viestit: 1142
Liittynyt: Su 26.06.2005 00:29
Paikkakunta: Tampere

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Stefa » La 26.11.2011 15:04

Darien Fawks kirjoitti:Nyt saimme vain entrancen aikana näkyvän pienen ruudun, jossa äijä mainitsi Barrett Barragen,
Tuosta tuli mieleen että tuota käytettiin myös Cody Rhodesilla, kun maskinsa poistamisen selitti. Aika s****nan laimea tapa nostaa nimiä ylöspäin. Eikö kunnon promo olisi toiminut paljon paremmin?

Ei silti, kyllähän Barrettin nosto kelpaa, en sitä valita.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 26.11.2011 15:12

Koskakohan WWE muuten aikoo yrittää Wadeä pushata jonkin kunnollisen feudin voitolla. Nythän miehellä on ollut sellaisia minifeudeja Bryanin ja Sheamuksen kanssa. Ehkäpä tämä Orton feudi nostetaan megaloonisiin mittasuhteisiin ja ehkä Wade tulee jopa voittamaan tämänkin feudin. turha toivo, vastassa on Orton.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Su 25.12.2011 22:10

Minkähän vuoksi Wade Barrettia on aivan viime aikoina alettu kutsua yliarvostetuksi, vaikka kukaan ei näytä oikein tästä korstosta enää kiinnostuvan. Silloin Nexuksen aikoina moni näki miehessä potentiaalia, mutta kun hänet hetkeksi raaputettiin kortista kuin Jakajankäden numerot, niin jotain fanikannassa tapahtui. Barrett Barrage tuli kieltämättä aika tyhjästä, mutta on toisaalta vastaus siihen, mitä vastikään odotettiin: pushia brittiryökäleelle.

Täytyy kuitenkin itsekin myöntää, että jotenkin tuntuisi, että koska WWE kerran jo pudotti pallon Waden kanssa, niin en itsekään koe tämän edesottamuksien seuraamista aivan yhtä mielenkiintoiseksi kuin tuolloin aiemmin. Liekö sitten kyseessä se, että nyt kun Wade on omillaan, ei hänen hahmostaankaan saada enää yhtä paljon luonnetta irti. Draaman tutkimuksen kurssilla esimerkiksi puhuttiin siitä, kuinka teatteriin (ja sitähän WWE:kin on) kuuluvat usein niin sanotut verrokkihahmot, jotka toimivat toistensa peileinä.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » La 17.03.2012 15:24

TheWrestlingTruth kirjoitti:- WWE are currently hoping for Wade Barrett to return by early Summer. The plan is to feature him prominently in the Summerslam PPV.

Before he suffered his elbow injury, he was set to win Money in the Bank at WrestleMania 28 and challenge CM Punk for the WWE Title.

Avatar
vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja vendicta » Ke 08.08.2012 11:08

WNS kirjoitti:Fans attending tonight's WWE SmackDown television taping in Houston, Texas report that injured WWE Superstar Wade Barrett made his in-ring return at tonight's event.

Barrett cut a heel promo before going on to defeat Zack Ryder.
Barrett siis otellut dark-matsissa ennen SmackDownia. Tässä varmistellaan varmaan sitä, että Wade on varmasti täydessä tikissä tehdessään lopullisen paluun.

Lisätään nyt vielä todella surkealla laadulla kuva:
Spoiler: näytä
Kuva

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Wanhus » Ma 08.10.2012 12:44

Kyllä tämä Wade Barrettin paluu tuntuu flopanneen. Kovat hypevideot ennen comebackia, sitten mikissa muutama sana ja jossain vaiheessa lupailikin seuraavalle viikolle "muutosta". Muutoshan oli sitten se, että Barrettia ei ruudussa näkynyt. Viime SmackDownissa mies oli squashaamassa jotain (nimetöntä?) jobberia.

Itse olen Barrettia nähnyt ennen vain Nexus-aikana ja ehkä pari jaksoa siinä Corressakin. Onhan miehessä potentiaalia, mutta jotenkin tuntuu, että WWE:llä on *jälleen kerran* suunta hakusessa Barrettin hahmon suhteen.

Täytyy kyllä mainita, että Barrett tuntuu näyttävän kehässä ihan hemmetin tyhmältä. :| Tiedä sitten mistä johtuu. Mutta toivottavasti hahmo saisi jonku suunnan nyt, kun potentiaalia on kuitenkin.
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
The Crash
Viestit: 336
Liittynyt: Ti 10.08.2010 23:07

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja The Crash » Ma 08.10.2012 22:10

Barrett erottui mielestäni edukseen jo Nexus/Corre-aikoinaan, mutta nyt voi viimeistäänkin sanoa, että tähti on syntynyt. Yksi eniten markittamistani painijoista WWE:ssä tällä hetkellä. Pidän hänen "bare knuckle" -tappelijahahmostaan kuin hullu puurosta. Kaikki palaset tuntuvat hänen kohdallaan viimeinkin loksahtaneen paikoilleen.

Tuo hänen themensäkin, vaikka onkin vain miksattu vanhasta, on varsin toimiva. Finisher saattaa olla monen mielestä vähän köykäinen, mutta sopii minusta tuohon hänen gimmickiinsä mainiosti. Ties missä Barrett olisikaan nyt ilman loukkaantumistaan. Tässä miehessä on hurjasti potentiaalia. Barrett Barragessa on tulevaisuus.
"All publicity is good publicity."

Avatar
Tirkka
Viestit: 1336
Liittynyt: To 24.06.2004 20:02
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Tirkka » Su 28.10.2012 13:18

Juu, paskaa on tää Barrettin gimmick ollut paluun jälkeen. En miehestä pitänyt aiemminkaan mutta ennen loukkaantumista hän selkeästi kuitenkin vaikutti tulevaisuuden heel-tähdeltä. Nyt taas mieheltä tuntuu kaikki puhelahjat ja karisma kaikonneen jonnekin. Ennen mies sentään vitutti, nyt ei sitäkään vaikka hän on sentään ME-ottelussakin ollut jo mukana.

Toivottavasti nuo nyt keksisivät että mitä Barrettin kanssa tehdä, ehkä joku kiinnostava pidemmän tähtäimen juonikuvio toisi miehelle uutta potkua jotta häntä jaksaisi edes vähäsen inhota.
All your message are belong to me.

I dont always win... but when I do, it's PPV-veikkaus (2005, 2015).

Avatar
DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8623
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 28.10.2012 13:22

Barrettista katosi kaikki mielenkiinto sen jälkeen, kun WWE päätti sössiä tuon Nexus-kuvionsa totaalisesti. Ja mitäs siitä on, kaksi vuotta?

Well played, WWE.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Avatar
C2W
Viestit: 631
Liittynyt: Ma 02.08.2004 16:06
Paikkakunta: Kuopio

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja C2W » Su 28.10.2012 13:35

En kyllä ymmärrä että miten tämä paluu pystyttiin näin sössimään. Suoraan vaan johonkin KUNNON feudiin, eikä mitään jobbereiden squashailua / Sheamuksen potkittavana viikosta toiseen. Huoh...
"Your arms are just too short to box with God!"

Avatar
The Crash
Viestit: 336
Liittynyt: Ti 10.08.2010 23:07

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja The Crash » Ti 30.10.2012 00:33

Mä tykkäsin noista Sheamusin ja Barrettin keskinäisistä matseista. Intensiivistä kahden ison miehen brawlaamista parhaimmillaan. Eihän Barrett nyt puhdasta voittoa voi heti ottaa maailmanmestaritason painijasta. Nämä osoittivat kuitenkin mielestäni sen, että WWE:llä on mielenkiintoa käyttää Barrettia jatkossa johonkin "hyödylliseen".

Nopeasti Barrett on raivannut tiensä aivan sinne eliittiin. Eiköhän maailmanmestaruus ole vain ajankysymys. Eivätkä ne Barrettin puhelahjat ole minnekään hävinneet. Barrettin ilmeistä, eleistä ja kaikesta näkee sen, että tästä miehestä kuullaan vielä.
"All publicity is good publicity."

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Dorian » Ma 24.02.2014 20:38

Pitää ihan tässä kesken EC:n katselun tulla kertomaan, että allekirjoittaneesta on tullut suuri pro-BnB :banger: Loistavaa settiä. Tällä hahmolla on paljon potentiaalia. Nyt mennään heelinä (välillä jotain pientä tweeneriäkin ollut nähtävissä). Lisäksi tuon hahmon voi kääntää myös faceksi, vähän James Stormin "Sorry about your damn luck" -tyyppisesti. Lisäksi mies suorastaan huokuu karismaa ja look on kunnossa. Nyt vaan lisää kehäaikaa ja varovaista pushia ilman mitään kiirehtimistä :tu:
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
Ace86
Viestit: 272
Liittynyt: Pe 25.04.2008 23:32

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Ace86 » Ma 24.02.2014 22:37

Dorian kirjoitti:Pitää ihan tässä kesken EC:n katselun tulla kertomaan, että allekirjoittaneesta on tullut suuri pro-BnB :banger: Loistavaa settiä. Tällä hahmolla on paljon potentiaalia. Nyt mennään heelinä (välillä jotain pientä tweeneriäkin ollut nähtävissä). Lisäksi tuon hahmon voi kääntää myös faceksi, vähän James Stormin "Sorry about your damn luck" -tyyppisesti. Lisäksi mies suorastaan huokuu karismaa ja look on kunnossa. Nyt vaan lisää kehäaikaa ja varovaista pushia ilman mitään kiirehtimistä :tu:
Niin. Kunhan WWE:llä on vaan kiinnostusta heittää Barretti kehään asti.. Toi nykygimmick on todella mitäänsanomaton ja ärsyttävä et suosittelisin gimmickinvaihdosta lähitulevaisuudessa..

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Dorian » Ma 24.02.2014 23:05

Ace86 kirjoitti: Toi nykygimmick on todella mitäänsanomaton ja ärsyttävä et suosittelisin gimmickinvaihdosta lähitulevaisuudessa..

Wut? #-o
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Avatar
Rocky
Viestit: 302
Liittynyt: Pe 12.03.2004 15:16
Paikkakunta: Jykylä

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Rocky » Ti 25.02.2014 01:19

Gimmickissä ei sinällään ole hirveästi vikaa ja Barrett hoitaa sen (esimerkiksi puheen rytmityksen) sinällään hyvin. Harmi vain että kirjoituksen taso noissa skiteissä on useimmiten syvältä.

Jos kirjoitustiimi keksisi edes etäisesti hauskoja juttuja ja Barrett päästettäisiin välillä kehään, olisi tilanne varmaankin valoisampi. Veikkaan kuitenkin että Barrett Barrage oli viimeinen kerta kun Wadesta oltaisiin voitu luoda/vakiinnuttaa uskottava (upper-)midcarder, mutta käsikirjoittajilla ei ollut silloin mitään suuntaa hahmolle. Olen itse jo aikoja sitten (circa Corre) menettänyt uskoni herran hyvään buukkaamiseen ja potentiaalin hyödyntämiseen.

Mutta toisaalta jos Jack Swaggerkin otteli WrestleManiassa päämestaruudesta vielä vuonna 2013, niin ken tietää.
This goes way beyond my spilled diet-soda.
-CM Punk

Avatar
Borga
Viestit: 265
Liittynyt: Su 09.05.2004 12:02

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Borga » Ti 25.02.2014 01:52

Dorian kirjoitti:
Ace86 kirjoitti: Toi nykygimmick on todella mitäänsanomaton ja ärsyttävä et suosittelisin gimmickinvaihdosta lähitulevaisuudessa..

Wut? #-o
Siinä mielessä samaa mieltä Ace86:n kanssa, että jossei toi gimmick tuosta satunnaisesta puhumisesta yhtään kehity, niin toivottavasti se joutaa roskakoriin. Ja kehityksellä tarkoitan, että Barrett kokeilisi vaikkapa feudaa jonkun yhden painijan kanssa ja EHKÄ jopa *gasp* PAINIA. :O

Avatar
Dorian
Viestit: 2163
Liittynyt: To 10.02.2011 15:43
Paikkakunta: Helsinki

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Dorian » Ti 25.02.2014 11:26

Toki toki. Mutta vika ei ole gimmickissä vaan siinä, ettei miestä bookata mihinkään kuvioihin.
Tämä pysyy tässä niin kauan, kunnes seuraavat asiat tapahtuvat:

SM-liiga käy liian pieneksi Jokereille [ ]

Hjallis harkimo suksii vittuun Jokereista [ ]

Joel Armia tekee Olympiakisoissa maalin [ ]

Minä ja DMW istutaan tuopin ääressä [ ]

Japeet
Viestit: 1514
Liittynyt: Pe 29.12.2006 16:00

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Japeet » Ti 25.02.2014 20:52

Itseäni kiinnostaisi nähdä Barrett painimassa niin että tuota gimmickiä jotenkin hyödynnettäisiin sillä rintamalla. Ikävän moni hahmo jää ohueksi sen takia että kun kehäkello soi niin hahmon esittäminen loppuu kuin seinään kunnes matsi päättyy. Jotain pieniä maneereja, ehkä nuijan hakkaamista kehään tai tolppaan ennen finisheriä tai ottelun aluksi, mahdollisesti jotain huutelua vastustajalle tai yleisölle: Barrett vaikka livahtaa kehästä ennen kuin joku iskee juoksuliikkeen ja huutaa kehään olevansa pahoillaan, tai jotai tuommoista. En tiedä, hahmo tuntuu vähän vaikealta kääntää kehätoimintaan.

kossi5
Viestit: 637
Liittynyt: La 16.06.2007 21:01
Paikkakunta: Helsingin Herra

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja kossi5 » Ke 26.02.2014 22:03

Tällä hetkellä ei ole kyllä mitään rakoa mihin Barrett saatais tökättyä korttiin. Tämä on ihan hyvä gimminki, pysyy kumminkin ruudussa ja ihmisten mielessä.
Seeing Seth Rollins penis isn't how I was expecting to start off my day.
[X] Stingin paluu oli hyvä veto ja minä syön hatullisen lehtiä!

Avatar
frebix
Viestit: 136
Liittynyt: Ma 29.01.2007 00:14
Paikkakunta: Tre

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja frebix » Ma 20.07.2015 21:32

Oli Cesaro, Rusev, Neville.. Meltzerin mukaan kun tämä typerä KOTR-gimmick lopetetaan niin jäljellä olisi vaan pelkkä Barrett. Jännä sinänsä silti sanoa, että joka ainoan nimenlyhennyksen kohdalla olen ollut negatiivisilla fiiliksillä, mutta haittaako oikeasti nuo nimet yhtään, kun hetken niihin tottuu?

Panu5
Viestit: 1059
Liittynyt: Ke 12.10.2005 14:56
Viesti:

Re: Wade Barrett

Viesti Kirjoittaja Panu5 » Ma 20.07.2015 21:45

frebix kirjoitti:Oli Cesaro, Rusev, Neville.. Meltzerin mukaan kun tämä typerä KOTR-gimmick lopetetaan niin jäljellä olisi vaan pelkkä Barrett. Jännä sinänsä silti sanoa, että joka ainoan nimenlyhennyksen kohdalla olen ollut negatiivisilla fiiliksillä, mutta haittaako oikeasti nuo nimet yhtään, kun hetken niihin tottuu?
Nimien lisääminen ja vähentäminen ei pelasta miestä alamäestä, jota hän on koko uransa Nexuksen jälkeen pyörinyt. Toki tuohon viiteen vuoteen on mahtunut keskikortin mestaruuksia jonkin verran, mutta silti tuntuu, että WWE pudotti pallon hänen kohdallaan. King Of The Ringin voittaminen antoi merkkejä paremmasta, mutta tuo kruunu päässä ei vienytkään yhtään mihinkään. Olisin toivonut King Booker-tyylistä gimmickiä, joka sitten lopuksi johti maailmanmestaruuteen. No jos Barrett pysyy poissa loukkaantumisten tieltä, niin eiköhän jotain pysyvääkin hänelle keksitä.

Vastaa Viestiin